Никола Спасов оптимист – Спартак ще бие до края

2

Старши треньорът на Спартак 1918 Никола Спасов вярва, че тимът му може да спечели само победи до края на сезона в Източната „Б“ група. Наставникът е доволен, че в последните две срещи варненци взеха 6 точки, като очаква нови три срещу Сливен в събота. Двата тима излизат един срещу друг в града под Сините камъни в 17 ч. в мач от 22-ия кръг на шампионата във втория ешелон.

„Със сигурност след тези две победи положението ни е съвсем друго. Искам да продължим тази серия до самия край на първенството и вярвам, че можем да го постигнем. Сега ни предстои мач в Сливен срещу отбор, който не познава вкуса на загубата от началото на пролетния сезон. Там разчитат на млади момчета, които играят еднакво добре както като домакини, така и като гости. Вярвам обаче, че са преодолим съперник и ще се приберем с три точки“, коментира на редовната си пресконференция треньорът.

Той за пореден път призна, че не наблюдава мачове на съперниците си, но е наясно с какво разполагат те. „В България отборите се познават, а и неведнъж съм казвал, че проблемът ни е в нас самите, а не в това, че ни надиграват“, обясни Спасов.