Никола Спасов: Идвам да стабилизирам Спартак

1

Новият треньор на Спартак Варна Никола Спасов обяви, че първото нещо, което иска да направи е да стабилизира отбора. „Моята цел е Спартак да продължи да играе при професионалистите. В момента тима се намира в лошо положение, що се отнася до класирането. Надявам се скоро да се изкачим в таблицата. Шефовете все още не са ми поставили конкретни цели. Това ще се случи утре, когато официално ще подпиша договорът си“, заяви Спасов. Неговият контракт ще бъде за година и половина до лятото на 2013 г.

Бившият наставник на Черно море заяви, че не познава повечето футболисти, тъй като са млади играчи. Иначе бе категоричен, че със здравето няма проблеми. Както е известно, президентът на Светкавица инж. Петко Матеев използва като предтекст именно здравето на Спасов, когато го освободи от търговищкия клуб преди месец.

В заключение Спасов изрази надежда, че феновете на моряците няма да реагират остро към поемането му на градския съперник. „Аз искам да работа. Такъв е живота, нямах избор“, лаконично допълни новият треньор на соколите.