Никола Спасов: Добруджа не ме интересува

3

Треньорът на Спартак Варна Никола Спасов бе категоричен, че състоянието на предстоящия съперник Добруджа по никакъв начин не го вълнува. Той все пак уточни, че е гледал на запис един мач на добричлии от пролетния полусезон. „Вълнувам се единствено от състоянието и представянето на моите футболисти. Изходът на този мач зависи единствено от нас. Трябва да излезем и да го вземем мача. Това е задължително за нас, а мисля и че ни се полага“, отсече Спасов.

Спасов заяви, че в никакъв случай не подценява Добруджа. „За мен ще е голяма изненада, ако Добруджа дойде във Варна, започне да ни пресира, да ни натиска и да играе за победа. Очаквам да се затворят в своята половина и да се надяват да вземат нещо, но съм подготвен за всякакви варианти“, призна чистосърдечно специалистът.

Според Спасов, най-хубавото в Спартак в момента е, че играчите имат желание, воля и дух за победа. „Трябва да играем винаги по един и същ начин – атакуващо и агресивно. Искам да бъдем един агресивен отбор, който търси победата от първата до последната минута. Нашите футболисти имат достатъчно качества за да излизаме във всеки мач за победа. Независимо срещу кого и къде играем“, каза още наставникът на соколите.