Легендата Краси Зафиров: Край на разделението между спартаклии

0

5Легендата на футболния Спартак 1918 Красимир Зафиров е убеден, че разделение в клуба повече няма да има и всички заедно – бивши и настоящи футболисти, треньори, привърженици, ветерани и деятели, ще помагат на отбора да върви в правилната посока.

„Обединени и задружни сме повече отвсякога. Запомнете от мен едно – делба вече няма да има в клуба. 10 години Спартак бе разтурен и копа дъното, но сега вече пътят е само нагоре”, заяви за „Петел” знаменитият вратар.
Зафиров изрази задоволство от избора на новия Управителен съвет на клуба: „В него влязоха чисти хора, все спартаклии – бивши играчи на отбора или симпатизанти. Бобъра, Радо Станев, Мартин Зафиров, те се вдигнаха и дойдоха от София за един Управителен съвет. Те обичат и милеят за Спартак. Радвам се, че такива хора ще управляват моя любим клуб. Нормално е сега да има ентусиазъм и големи очаквания.”

Запитан като член на УС би ли разкрил какво да очакват феновете от тима напролет, Зафиров каза: „Нека вървим стъпка по стъпка. Сега на дневен ред е подписването на жизненоважен за клуба договор. 10 години бях брутално лъган за нашата база и когато въпросът бъде решен черно на бяло, тогава ще коментирам в детайли хубавите неща, които предстоят.”