Спартак представи новите, а Енгибаров обяви с колко тима ще се борят за Втора лига

211
Енгибар Енгибаров

Над 30 фенове приветстваха футболистите на Спартак по време на първата тренировка от зимната подготовка, която се проведе днес на „Локомотив”.
Край терена бяха и шефовете Мартин Зафиров, Стефан Калименов и Евгений Балев.

От новите попълнения в заниманието участваха Румен Николов, Иван Иванов, Севдалин Стайков и Юлиян Загоров, а Беадир Беадиров отсъстваше поради семейни причини. Той ще се присъедини към тима утре.

Треньорът Енгибар Енгибаров обяви, че на този етап разполага с група от 21 футболисти, сред които трима вратари и четирима юнюши.

„През есента завършихме втори, защото имахме най-младия отбор – средна възраст 21,9 години. Липсата на опит се отрази на играчите и допуснахме много равенства. Вярвам, че с новите попълнения ще успеем да надградим и да играем добър и резултатен футбол. Четири отбора са с шансове за първото място, но ние искаме да покажем, че най-много го заслужаваме. Радвам се, че проектът „Спартак” се развива, дори и по-бавно. Във футбола обаче не може нещата да се получат бързо, тъй като нямаме магическа пръчка. Трябват вяра, търпение и работа. Убеден съм, че напролет публиката ще продължи да е 12-ият ни играч и ние ще радваме феновете си.”, каза Енгибаров.