Спартак (Москва), Грузия и Молдова идват за силния турнир по плажен футбол във Варна

113
Спартак (Москва)

Изключително силни отбори по плажен футбол ще пристигнат в България за участие в третото издание на турнира Varna International Beach Soccer Cup 2019. Домакини на надпреварата са шампионът на страната МФК Спартак и Общината в морската столица, а мероприятието е част от програмата на “Варна – Европейски град на спорта 2019 г.”

—–

Имате абсолвентски празник? Професионалистите от Фотостудио “КЛАСИК” ще запечатат най-запомнящите се моменти. Възползвайте се от промоцията до края на април

——

Руският гранд Спартак (Москва) е най-известното име сред участниците. Клубът ще бъде представен с отбора си до 23 години, в чиито редици има няколко национали на страната, както и играчи, на които специалистите в спорта предвиждат бляскаво бъдеще. За първи път зрителите ще видят и два национални отбора в турнира. Селекциите на Грузия и Молдова ще играят като клубни отбори на пясъка във Варна, тъй като на практика Динамо (Батуми) и Олимпия са съставени от играчите, които играят и в националните отбори на страните си.


Шампионът на Англия от преди две години Силесия също ще бъде сред участниците в надпреварата. Тимът, който е съставен от някои от най-добрите играчи на Полша, ще дойде в морската столица за втори път, а в селекцията на тима личат имената на няколко национали на Румъния и Унгария.
Срещите от турнира Varna International Beach Soccer Cup 2019 ще се проведе между 16 и 19 май на плажа в квартал Аспарухово, а окончателната програма ще бъде оповестена в близките дни.