Спартак (Враца) стана шампион по плажен футбол за полицаи край Варна

46

СК Спартак (Враца) стана шампион в деветото издание на републиканското първенство на България по плажен футбол за служители на МВР. Надпреварата се проведе в курорта Златни пясъци с участието на осем отбора. Те бяха разпределени в две групи като победителите в тях се срещнаха на финала, а вторите – в спора за третото място.

————–

В разгара на лятото: Изберете хотел “Елеганс” в центъра на Варна и бъдете близо до всички “горещи” точки

—————

В сблъсъка за трофея врачани надиграха с 4:3 ПСК София-СДВР. В много интересен мач те поведоха с два гола през първия период и добавиха още един във втория. Софиянци повишиха оборотите в третата част, но гредите и вратарските спасявания на Петко Петков запазиха резултата. Врачани добавиха още един гол и с комфортното 4:0 помислиха, че изразителната победа им е осигурена. В последните 5 минути футболистите от София вкараха бързи три гола и повишиха напрежението до последните секунди, когато гредата отново се оказа “помощник” за отбора от Северозапада.


В спора за третото място Миграция надделя над тима на ОДМВР-София с 3:1. На пето място са съставите на Синдикати МВР и АПСК Пловдив, а на шесто – СК Боил и Дупница.


Най-добър вратар е Костадин Иванов от ПСК София. Голмайстор е Петко Петков от СК Спартак (Враца), а наградат за честна игра получиха СК Боил и Дупница.


От утре до 12 септември отново в Златни пясъци предстои провеждането на Третата европейска полицейска купа по плажен футбол. Участват Холандия, Унгария, България, като ще се включи и отборът на варненската полиция.

————-

Efbet дава 3х500 лева след всеки кръг у нас! Регистрирайте се за секунди тук, можете да залагате и без карта

————-

Успоредно с това ще има и Първа европейска полицейска купа по плажен футбол за жени. В нея ще участват Холандия, Академия на МВР (София), Академия на МВР (Варна) и отбор т Варна. Мачовете са от 9 до 11 септември от 9 ч.