Ръководителят на строителството: Със срокове за приключване на стадион „Варна“ не можем да се ангажираме. Не сме спирали дейност

205

Снимка: Фейсбук – „Морско око“

„Със срокове за приключване на стадион „Варна“ не можем да се ангажираме. Не сме спирали дейност“. Това коментира за Радио Варна Станислав Василев, ръководител на строителството.

–––––

Новият букмейкър BetMarket идва с гръм и трясък. Дава 50 000 лв. на старта си! Регистрирайте се за минутка ТУКИма над 900 парични награди!

–––––

В момента там се завършва връхната конструкция. „Сектор „А“ планираме да стане в рамките на от 4 до 6 месеца. Отпред е сектор „Б“ – като конструкция той е завършен изцяло. Едновременно със сектор „А“, в момента се строи и сектор „В“. Той ще бъде завършен до година най-много“, каза още Василев.

Стадионът ще бъде с капацитет 22 хиляди души. Там ще има още и подземен паркинг, който, по думите на техническия ръководител, е конструктивно завършен. На Стадиона ще има също фен шоп и кино. „Киното ще е на сектор „Г“. Той ще бъде така изграден, за да може част от него да се разглобява и на разглобената част от сектора да се монтира екран“, посочи Станислав Василев.

След завършването по сектори на съоръжението, се започва изграждането на инсталации, допълни ръководителят.

Козирките на сектора ще бъдат с шумоиздържащи функции, подчерта той.

Христо Атанасов е общински съветник, представител на Община Варна: „Самите дейности по обекта не са спирали. Самото съоръжение, макар и забавено във времето, както го виждаме, е отворено. Искаме да покажем, че тук се работи. Но не мога да се ангажирам със срокове“.