Резултатни мачове в 11-ия кръг на лигите на АМФЛ-Варна

23

Premier лига
МФК Монтана победи с 5:2 The Unity и се изравни по точки с лидера в класирането на Premier лигата на АМФЛ-Варна след 11-ия кръг. По два гола вкараха Ганчев и Адвоката, а Вълев добави един. Iniesta и Калудов реализираха за съперника.
Зеленина и МФК Тича завършиха наравно – 5:5. Попаденията за „зелените“ вкараха Али (2), Димитров, Ивака и Гената, а за съперника точни бяха Стайков (2), Вальо (2) и Старшината.
АМФК Лудата банда победи с 4:2 Интернационал в последния мач от 11-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Петков се разписа два пъти за успеха, а Петров и Стоянов – по веднъж. За съперника точни бяха Джевдет и Николов.

Лига 1
ZARAFA Team продължава без загубена точка в Лига 1 като записа деветата си победа, надигравайки с 9:3 ФК Устрем. С четири гола изригна Ангелов, по два вкараха двамата играчи с фамилия Иванов, а един добави Кирилов. За загубилия тим два пъти реализира Дамянов, а веднъж – Колимечков.
Лудогорец Доброплодно излъга с 1:0 Арарат в дербито на кръга. Единственото попадение заби Стоянов в 22-ата мин.
Вторият тим на МФК Монтана би с 4:2 МФК Импакт. Митев блесна с две попадения, а Yonchev 9 и Мехмедов – с по едно. Златев отбеляза два пъти за съперника.
Валекс би Castalia с 8:4. Нанев се отчете с хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Богданов, Лозанов, Жорката, Чакъров и Коки. За съперника се разписаха Бързев, Бат Петьо, Коцето и Весо.

Лига 2
Тангра постигна убедителна победа със 7:0 над iGaming в Лига 2. Три попадения отбеляза Боянов, две добави Кардашев, а по едно – Серафимов и Пенчев.
Флотски Арсенал се изравни по точки с лидера Тангра, като има и мач повече. В този кръг „моряците“ разгромиха с 20:4 Динамо Варна. С по цели шест гола блеснаха Паци и Боев, Високия добави четири, Михайлов – три, а Лазаров – един. За Динамо Асенов заби хеттрик, а веднъж се разписа Тодоров.
ФК Мачкай Гришо би с 10:2 Red Partners. Четири пъти се разписа Марков, три пъти – Христов, а по веднъж – Николов, Мицов и Асад. Светли бе на два пъти точен за „червените“.
Сборката разгроми АФК Спартан с 16:0. С шест гола блесна Иванов, по четири добавиха Фахри и Желязков, а Сашо реализира два.

Лига 3
В Лига 3 Искра разгроми Ураган Невша с 14:2. Над всички бе Стоянов с четири гола, по три пъти противниковата врата поразиха Мехмедов и ДАНЧО, два пъти това стори Николов, а по веднъж – Юсуфов и атака. За тима от Невша точни бяха ПАЧЕТО и Близнака.
В оспорван двубой Пластхим (Аксаково) би с 5:4 Березка, като 6 минути преди края губеше с 3:4. Точни за успеха на аксаковци бяха Коев, Помпата, Костадинов, Димитров и Трапов. За „руснаците“ отбелязаха Ахчиев (2), Колев и Пейчев.
Вино и мезе записа служебна победа с 5:0 над Fratelli.

Лига 4
В Лига 4 Автомагистрали се възползва от това, че лидерът Ретро музей почива, и след като записа осмата си победа от девет мача, се доближи на 3 точки от него, като има и една среща по-малко. Тимът се справи с 11:4 Мрежите. По четири гола забиха Торес и Стефанов, два добави Кръстев, а един – Соса. За загубилия тим реализираха Маринов (2), Митев и Манев.
Ла Фурия – Варна и SeaBoyzFC завършиха 8:8. По два гола за „испанците“ вкараха Крис, Тончев, Димитров и Христов. За „моряците“ над всички бе Пехливаноглу, който реализира пет гола, а по един – Лютфи, Шамсидин и Митев.
FC DJIEN победи с 9:3 ФК Ария. С четири гола блесна Неделчев, Иванов и Ранков се отчетоха с по два, а един добави Христов. За съперника се разписаха РАДО, Колито и Тодоров.
Бандата на града разби МЕТРО Варна с 9:2. Станчев заби хеттрик, по два пъти противниковата врата поразиха Шабанов и Ташков, а по веднъж – Стефанов и Колев. За загубилия тим попаденията реализираха Красьо и Джомаков.
Братчедите удариха Vinica Tigers с 10:4. Попаденията бяха дело на трима футболисти – Йорданов заби четири гола, а по три пъти точни бяха Пенев и Ахмедов.