Резултатни мачове в АМФЛ-Варна

28
През изминалата седмица се изиграха няколко отложени мача от турнирите на Аматьорската мини футболна лига-Варна, както и такива от редовния кръг. Ето и какво се случи:
Premier лига
ФК Флотски Арсенал победи МФК Тича със 7:5 в отложен двубой от 10-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Над всички бе Владо Мирчев, който заби четири гола и бе избран за Играч на мача. Два добави Боев, а един – Неделчев. За съперника реализираха Берк (2), Ник, Чефо и Монката.
Порто – Ди Ес удари Атлетик Провадия с 9:3 в среща от 14-ия кръг. С четири попадения избухна Коцето, Кмета добави две, с по едно се отличиха Марков (MVP) и Пецата, а Йорданов порази собствената си врата. За провадийци вкараха Дидо Николов, Венков и Кунчев.
В редовния 16-и кръг МФК Монтана би убедително с 8:0 Castalia. С хеттрик блесна Адвоката, който бе определен за №1 в двубоя, Мечката се разписа два пъти, а Вълев, Дани и Станчев – по веднъж.
Зеленина разби с 11:3 Весело село. Двама състезатели на победителите се отчетоха с хеттрик – Али, който бе избран за Играч на мача, и Гюрсата. Рекса и Дакера добавиха по два гола, а Ганьо – един. За съперника три пъти точен бе Димитров.
МФК Балерини победи с 3:1 Порто-Ди Ес в дербито. Марков даде аванс на „португалците“, но тимът на Стоян Жеков направи пълен обрат с точни удари на Монев, Пурата и Кадир, а заради спасяванията си вратарят Добромир Господинов-Добата стана Играч на мача.
ФК Флотски Арсенал би Селесао (Варна) с 11:6. Бившият участник в Шампионската лига по футбол Владо Мирчев изригна със 7 гола, които му донесоха приза за №1, а останалите бяха дело на Миро (3) и Неделчев. За „бразилците“ отбелязаха Пафката (3), Бухала (2) и Godzilla.
Автомагистрали разби с 13:3 iGaming. С четири попадения блесна Шюкрю (MVP), а останалите реализираха Димитров (3), Торес (2), Принца, Атанасов, The Joker и Боримечка. За „геймърите“ вкараха Атанасов (2) и Бахов.
Fullmax се справи с ФК Валекс, надделявайки със 7:3. Йовчев се отчете с хеттрик и бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Павлов (2), Петров и Жилчук. За загубилия тим се разписаха Иванов, Богданов и Петров.
Атлетик Провадия победи с 4:2 Дебелият балет. Дидо Николов заби два гола и бе избран за Играч на мача, а Венков и Ненчев, добавиха по един. За съперника реализираха Димитров и Ташев.
Red Partners и АМФК Лудата Банда завъртяха 3:3. Панев, Георгиев и Кардашев отбелязаха за „червените“, а Замера, Ицо и Дидо – за отстъпилия тим.
Лудогорец-Доброплодно разби Therma Village със 17:0 в мач от Лига 1. Трима играчи изригнаха с по пет попадения – Даскалов, Димитров и Данков, а Радев добави две.
ФК Ария бе убедителен срещу Пластхим (Аксаково) – 7:1. Наско бе над всички и с хеттрика си стана №1 в двубоя, а за тима му се разписаха още Иванов (2), Колито и Димитров. За аксаковци точен бе господа.
Лига 1
В Лига 1 Мрежите надделяха срещу Искра с 4:2. Митев вкара две попадения и стана Играч на мача, а по едно добавиха Момчев и Тишо. За „искрите“ реализираха атака и Митко.
УВСК ВВМУ надделя над Devils с 8:7. Трима „моряци“ се разписаха по два пъти – Димака, Императора и Туриста, а Даната и Костадинов сториха това по веднъж. За №1 в срещата бе избран техният съотборник Ръба. За загубилия тим отбелязаха Казаков (3), Колев (2), Ванко и Пацо.
МЕТРО Варна се справи с Вино и Мезе с 9:6. По четири пъти за успеха вкараха Георгиев (MVP) и Славов, а един добави Красьо. За „любителите на масата“ се разписаха Цветков (4) и Димитров (2).
Спейс Тийм излъга със 7:6 МФК Импакт Варна. Букоев и KIKO поразиха по два пъти противниковата врата, а по веднъж това сториха Вальо, Стоянов и Даката. Последният „препарира“ и собствения си страж, а другите голове за отстъпилия тим бяха дело на Йорданов, Иванов и Петров.
Бандата на Града постигна 15-ия си успех – с 9:6 над MFK TNT – ZARAFA. Със седем попадения блесна Милков, който логично получи приза за MVP, а другите бяха дело на Стойчев и Ташков. За опонента се разписаха дани (2), Ангелов (2), Методиев и Иванов.
Лига 2
Березка победи с 9:6 Розовите Мамби в двубой от Лига 2. За №1 в срещата бе определен Тюлькин, който отбеляза четири гола, Дементьев добави три, а по един – Кондрук и Ахчиев. За „змиите“ вкараха Славов (2), Герге (2), Цветков и Недев.
ФК Телк се поздрави с успех с 6:5 над FC DJIEN. Над всички бе Илиев, който бе избран за Играч на мача заради хеттрика, с който блесна. Дочев, Петров и Маринов се разписаха още за победителите, а за съперника точни бяха Христов (2), Ранков (2) и Д. Христов.
АМФК Лудата банда 2 излъга АФК Албион с 5:4. По два пъти отбелязаха Петров (MVP) и Петков, а веднъж – Христов, докато за „англичаните“ реализираха Янков (2), Добата и Нончев.