Първи загуби за два от топотборите в АМФЛ-Варна

7
Снимка: АМФЛ-Варна
Първи загуби допуснаха два от топотборите в Аматьорската мини футболна лига-Варна. Става дума за МФК Монтана в Premier лигата и Parkmart в Win 1, които отстъпиха в срещите си от деветия кръг. Така само Порто-Ди Ес и АМФК Лудата банда 2 са без загубени точки досега в четирите лиги. Ето какво се случи през миналата седмица.
Premier лига
Порто-Ди Ес продължава без грешка в Premier лигата на АМФЛ-Варна след победа с 5:2 над МФК Черно море. Стефанов заби хеттрик и стана Играч на мача, а по веднъж точни бяха Пенев и Иванов. За съперника реализираха Великов и Алекс.
Fullmax би с 5:3 МФК Монтана, нанасяйки първо поражение на тима от Северозапада. Попаденията за победителите бяха дело на Златев, Йовчев, Иванов, Свилка и Илиев, а за опонента с хеттрик се отчете Вълев.
МФК Балерини постигна четвъртата си победа през сезона като надигра убедително с 8:2 ФК Валекс. С цели пет попадения блесна Игнатовски, като това му донесе и приза за Играч на мача. Два пъти се разписа Симеонов, а веднъж – Иванов. За опонента точни бяха Богданов и Петров.
АМФК Лудата Банда излъга с 2:1 Зеленина. Найденов и Цецо се разписаха за победителите, а съотборникът им Амрозов бе определен за най-добър в срещата. За „зелените“ вкара Дакера.
МФК Тича записа служебна побеса с 5:0 над ФК Флотски Арсенал.
Win 1
The Unity нанесе първа загуба на Parkmart в Win 1 на АМФЛ-Варна. Евген си отбеляза автогол, а Iniesta също порази вратата на лидерите. Вратарят Боги изкара много положения и стана Играч на мача.
Вино и Мезе излезе на второ място във временното класиране след нова победи, този път с 5:3 над МФК Пекарни Чочо. Точни за „любителите на масата“ бяха Тошев, Димитров, Ламбов и Цветков, а Любо стана Играч на мача. За съпернике се разписаха Кожухаров, Колев и Илиев.
МФК Волов излезе трети след успех с 5:3 над Бандата на Града. Ангелов блесна с три гола и стана №1 в срещата, а Димитров и Принца добавиха по един. За загубилия тим реализираха Милков (2) и Георгиев.
MFK TNT – ZARAFA удари с 8:1 iGaming. С хеттрик блесна Иванов, който бе определен за №1 в срещата, два пъти точен бе Йорданов, а по веднъж – Добрев, дани и Михнев. За съперника вкара Кръстев.
Спейс Тийм се справи с АФК Албион с 6:3. KIKO блесна с хеттрик, което му донесе приза за №1 в срещата, а останалите попадения бяха дело на Букоев, яни и Даката. За „островитяните“ отбелязаха Янков, Нончев и Стоянов.
Дебелият балет и Лудогорец-Доброплодно завършиха наравно – 3:3. Михалик, Дино и Димитров (автогол) отбелязаха в полза да символичните домакини, а Петков, Димитров и Стоянов за „орлите“, от чийто състав бе MVP на мача – Узунов.
Win 2
АМФК Лудата Банда 2 мина без грешка и през деветия си съперник в Win 2 – Розовите Мамби, надигравайки го с 5:0. Петров изригна с хеттрик, заради който бе определен за Играч на мача, а два пъти точен бе Абил.
МФК Монтана 2 надигра с 4:2 Castalia. Смирнов заби две попадения и стана MVP, а по веднъж се разписаха Yonchev 9 и Бончев. За съперника вкараха Петров и Терзиев.
FC DJIEN би с 6:4 МЕТРО Варна. Хеттрик заби Кирилов, Ранков вкара два пъти и бе избран за №1 в двубоя, а веднъж точен бе Д. Христов. За опонента се разписаха Емо (2), Тони и Кръстев.
Red Partners удари с 6:0 Локдаун. Сашето заби четири гола и стана MVP, а по веднъж реализираха Малкия и Георгиев.
Пластхим (Аксаково) би с 5:2 Шато Вапцаров. Минчо се отчете с хеттрик и бе избран за №1 в двубоя, а по веднъж точни бяха Янчев и Димитров. За загубилия тим реализира Ванко (2).
ФК Ария надигра с 4:1 МФК Импакт Варна. Над всички с три попадения бе Иванов, който стана MVP, а един път противниковата врата порази Наско. За опонента отбеляза Златев.
УВСК ВВМУ и Park the bus завършиха наравно 3:3. Петров, Ник и Димака се разписаха за „моряците“, а Панчев, Ицката и Гого – за съперника. Стоянов бе определен за Играч на мача.
Win 3
Лидерът Няма Такъв Отбор разгроми с 9:0 ФК Филмари в Win 3. Пешо (Играч на мача) и Юлито отбелязаха по три гола, а Димитров, Белолипетский и Павлов – по един.
ФК Дружба се доближи само на 3 точки от първото място в Win 3 след убедителна победа с 9:1 над Вълчи Дол. С хеттрик се отчете Боята, което му донесе и наградата за №1 в двубоя. Димов и Джилянов вкараха по два гола, а по веднъж точни бяха – Силвиян и Стоянов. За „вихърци“ вкара Маринов.
Вторият тим на Red Partners излъга със 7:6 ФК Патриот.
ФК Девня удари с 5:0 ФК Горното. Иванов заби две попадения и бе избран за най-добър в двубоя, а по веднъж това сториха Дуков, катера и Желязков.
FC Lions и WIN MODELS направиха 3:3. Вълчев (2) и Михайлов отбелязаха за „лъвовете“, а Simon (2) и Chonkov – за опонента. Вратарят на символичните домакини Чечи стана Играч на мача.
МФК Дългопол и Digital United завършиха 2:2. Илиев бе точен на два пъти за символичните домакин и бе определен за MVP, а за съперника това сториха Хюсню и Дойч.