Порто, Лудогорец и Флотски Арсенал с първи загуби в АМФЛ-Варна

13

Premier лига
АМФК Лудата банда нанесе първа загуба на шампиона в Premier лигата на АМФЛ-Варна Порто-Ди Ес, надигравайки го с 5:4 в двубой от 8-ия кръг. Стоянов се разписа два пъти, а по веднъж това сториха Петков, Карагеоргиев и Петров. Андонов, Пецата, Атанасов и Стефанов вкараха за лидера във временното класиране.
МФК Монтана излезе на втора позиция във временното класиране след победа с 3:1 над МФК Тича. Головете за успеха реализираха Георгиев, Ганчев и Калкана, а за съперника дежурното си попадение вкара Станчев.
МФК Балерини би със 7:3 Интернационал. Монката и Кадир забиха по две попадения за бронзовия медалист от миналия сезон, а по едно добавиха – Николов, Йовчев и Монев. За загубилия тим вкараха Николаев, Хълми и Диев.
The Unity се справи с Атлетик Провадия, надделявайки с 5:3. Калудов блесна с хеттрик, а по един гол добавиха Пенев и Бен. За провадийци точни бяха Николов (2) и Венков.

Лига 1
ZARAFA Team поведе класирането в Лига 1, след като нанесе първо поражение на Лудогорец Доброплодно. Успехът с 3:1 е седми пореден за тима, който е без загубена точка досега. Иванов на два пъти и Добрев вкараха за новия лидер, а за “орлите” се разписа Даскалов.
МФК Пекарни Чочо пък разби Castalia с 11:5. С четири гола се отчете Димитров, по три добавиха Илиев и Алексиев, а един – Мустафов. За съперника Коцето реализира хеттрик, а Петров порази два пъти противниковата мрежа.
ФК Валекс би с 8:3 МФК Импакт Варна в Лига 1. Симеонов и Лозанов забиха по три гола, а по един добавиха Кожухаров и Кузманов. За Импакт точни бяха Кико (2) и Иванов.
МФК Монтана разби Спейс Тийм с 11:3. Над всички бе Жеков, който заби седем попадения, а Митев и Стария – по две. За “космонавтите” яни се разписа два пъти, а веднъж – Букоев.
Арарат излъга ФК Устрем с 6:5, като на полувремето губеше с 3:4, а победното попадение бе реализирано две минути преди края. По два гола за успеха вкараха Тахмисян и Ангътян, а по един – Цветков и Белолипетский. За Устрем реализираха Попов (2), Нико, Атанасов и Йорданов.

Лига 2
Gossip Bar нанесе първа загуба на Флотски Арсенал в Лига 2, надделявайки с 5:3. Хеттрик реализира Давидов, а с по едно попадение се отчетоха Монката и GAZZA. За лидера точни бяха Михайлов, Иванов и Боев.
Тангра се приближи на три точки от първото място в класирането, след като победи с 6:1 АФК Спартан. Добеца и Георгиев реализираха по два гола, а по един добавиха Николов и Кардашев. За съперника точен бе КИРЯКА, който откри резултата.
Devils записа убедителен успех с 9:1 над Динамо Варна. По два пъти точни бяха Митко, Йорданов и Борко, а по веднъж – Касабов, Димитров и Иванов. Почетното попадение бе дело на Иванов.
Red Partners би със 7:4 iGaming. Цели пет попадения заби Светли, а по веднъж точни бяха Сашето и Петков. За “геймърите” се разписаха Неделчев, Атанасов, БАТ МИШО и Петров.
Мачкай Гришо и Сборката направиха 3:3. Дуков, Марков и Асад реализираха за отбора с фенове на тенисиста Григор Димитров, а за съперника отбелязаха Иванов на два пъти и Чете.

Лига 3
АМФК Лудата банда разби с 16:2 Ураган Невша и е начело на класирането. Шест гола вкара Недев, четири добави Ицо, два добави Костадинов, а по веднъж точни бяха Василев, Замера и Дичо, а Чефо порази собствената си мрежа. За Ураган реализираха ПАЧЕТО и Жиката.
Fratelli надигра с 6:5 Пластхим (Аксаково). Димитров се разписа два пъти, а останалите попадения за “братята” бяха дело на Атанасов, Мишо, Събев и Николов. Петима футболисти вкараха за съперника – Помпата, Коев, Костадинов, Атанасов и Димитров.
Вино и мезе постигна трета поредна победа, надигравайки с 8:6 DevLabs, като на два пъти изоставаше – с 2:4 и 3:5. Пет гола заби Георгиев, два добави Стойков, а един – Енчев. За “дяволите” по два пъти се разписаха Панчев, Симба и Вълев.
Березка и Дебелият балет завършиха наравно – 6:6. Секов блесна с четири попадения за “руснаците”, а другите две бяха дело на Ахчиев и Колев. За “балетистите” по две реализираха Станев, Даракчи и Василев.

Лига 4
Лидерът в Лига 4 Ретро музей записа седмата си победа от осем мача, като този път надигра с 9:3 Братчедите. Зики заби четири гола, Godzilla се отчете с хеттрик, а Грацията и Маестрото вкараха по веднъж. Йорданов, Жицата и Ахмедов отбелязаха за загубилия тим.
Vinica Tigers постигна първата си победа, като би с 3:1 Ария. Точни бяха Илко и Лео, а РАДО си отбеляза автогол. За Ария се разписа Наско.
FC DJIEN надделя с 10:8 над SeaBoyzFC в мач от Лига 4, като на няколко пъти изоставаше с по два или три гола разлика. Над всички бе Неделчев, който заби шест гола, а по два добавиха Христов и Ранков. За загубилия тим четири пъти точен бе Павияна, Пехливаноглу вкара хеттрик, а веднъж се разписа Лютфи.
Ла Фурия се поздрави с трета поредна и общо пета победа в Лига 4, като в този кръг би с 10:5 МЕТРО Варна. Милушев бе над всички с четири гола, по два пъти се разписаха Крис и Тончев, а по веднъж – Христов и Маринов. За загубилия тим по два пъти точни бяха Красьо и Георгиев, а веднъж – Тасков.
Бандата на града се справи с Мрежите с 5:1. Ташков порази два пъти противникова врата, а по веднъж това сториха Георгиев, Станчев и Гунев. Почетното попадение за Мрежите вкара Митев.