Порто взе дербито и се върна на върха в АМФЛ-Варна

1

През изминалата седмица се изиграха двубоите от 16-ия кръг на четирите лиги от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи:

Premier лига
Порто iCard се завърна на върха в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като надигра с 4:3 МФК Балерини в дербито на 16-ия кръг. За Играч на мача бе определен Петър Петров.
МФК Черно море победи с 3:1 АМФК Лудата Банда. Нелко стана Играч на мача заради двата си гола, а един добави Дамянов. За съперника се разписа Мишо.
МФК Монтана се справи с 4:2 Fullmax. Тефък се разписа два пъти и стана Играч на мача, а по веднъж това сториха Вълев и Камбата. За съперника реализираха Змията и Йовчев.
МФК Тича би убедително със 7:1 ФК Валекс Бенита. Стефанов стана №1 в срещата заради четирите си попадения, а останалите бяха дело на Старшината, Жеков и Вальо. Петров отбеляза за загубилия тим.

Win 1
WINBET Varna надделя срещу Вино и Мезе с 6:2 в Win 1. Николов стана MVP с двата си гола. Също толкова вкара и Психопата, а по един добавиха Петров и Андреев. За „любителите на масата“ се разписаха Вълев и Тянката.
ФК Дружба се справи с 6:2 срещу Скрита Сила (Мъдрево). Боята заби дежурните си две попадения за „добричлии“ и бе определен за №1 в срещата, толкова вкара и Михайлов, а Димов и Джилянов реализираха по веднъж. За „силата“два пъти отбеляза Георгиев.
Red Partners надделя с 5:1 срещу Спейс Тийм. Серафимов блесна с хеттрик и стана Играч на мача, а Василев и Миро поразиха по веднъж противниковата врата. За „космонавтите“ точен бе GALE.
АФК Албион би с 8:5 Лудогорец-Доброплодно. Янков и Николов се разписаха по два пъти, Стоимиров, Николаев, Иванов и Цоканов – по веднъж. За съперника реализираха Даскалов (2), Иванов, Стоянов и Крис. За футболист №1 в срещата бе определен Цоканов.
Атлетик Провадия надигра със 7:3 МФК Пекарни Чочо. С цели пет попадения изригна Колев, който грабна приза за MVP, а с дежурните си две се отчете Дидо Николов. За „пекарите“ отбелязаха PETELA, Денка и Илиев.

Win 2
МФК Монтана се справи с 5:3 срещу Red Partners в Win 2. Миланов блесна с хеттрик, а Yonchev 9 добави два гола и бе удостоен с честта да е Играч на мача. За „червените“ отбелязаха Йончето (2) и Момчилов.
Дебелият балет би iGaming с 6:4. Йосифов блесна с хеттрик, което му донесе званието MVP, а Демирев, Стайков и Калчев поразиха по веднъж противниковата врата. За „геймърите“ се разписаха Великов (2), Камберов и Калоянов.
ФК Фратрия надигра с 6:2 Фермополис. Иванович и Михайлов (избран за №1 в двубоя) вкараха по два гола, а с по един се отчетоха Базан и Гена. Маринчо и Христов бяха точни за опонента.
Castalia се справи без проблеми с Digital United – 3:0. Разписаха се Попов, Бързев и Неджмидинов, който бе определен за №1 в двубоя.
Therma Village излъга с 4:3 МФК Тича 2. Атанасов вкара два гола и стана MVP, а GAZZA и Кузмин добавиха по един за успеха. За опонента вкараха В.Дончев (2) и Радев.

Win 3
Date Palm победи с 6:0 Supporters United FC в Win 3. Журналиста стана MVP след двата си гола, а по един добавиха Талиб, Иванов, Диремсзян и Марков (автогол).
МФК Феникс би със 7:3 ФК Ченге. Пасков изригна с хеттрик, а с по едно попадение се отчетоха Златев, Николов, Деменьтьев и Петров, който бе избран за Играч на мача. За тима от село Аспарухово отбелязаха Милевски (2) и Добрев.
ФК Брайтън излъга с 4:3 Castalia, въпреки че губеше с 1:3 10 мин. преди края. Три пъти точен за успеха бе Куцаров, който стана Играч на мача, а едно попадение заби и Котката. За загубилия тим вкараха Малчев, Чобанов и Василев.
Пластхим (Аксаково) разби с 13:3 ФК Сокол. С цели пет попадения блесна Йорданов, Димитров добави три, заради които бе избран за Играч на мача, Игнатов се отчете с две, а Иванов, Помпата и Налбандян (автогол) – по едно. За „соколите“ точни бяха Димитров (2) и Кръстев.