Победи за фаворитите в турнирите на АМФЛ-Варна

26

Фаворитите в четирите лиги на Аматьорската мини-футболна лига-Варна постигнаха нови победи в двубоите от шесдтия кръг на надпреварата, която се провежда не терените на спортен комплекс „Спартак“. Ето какво се случи в срещите, изиграни миналата седмица:

Premier лига
Два отбора продължават без загубена точка в Premier лигата на АМФЛ-Варна, но имат с два мача по-малко от останалите тимове.
Порто – Ди Ес победи със 7:4 Fullmax в двубой от шестия кръг. Над всички бе Андонов, който заби пет гола и заслужено бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Кмета и Коцето. За съперника реализираха Златев (3) и Атанасов.
МФК Монтана надигра с 6:2 МФК Черно море. С хеттрик за тима от Северозапада блесна Андонов, който бе избран за Играч на мача, два пъти се разписа Вълев, а веднъж – Адвоката. За „моряците“ реализира Великов.
МФК Балерини би убедително с 5:0 Зеленина. Кадир се разписа два пъти, а по веднъж – Бешев, Коко и Радо Монев, като последният бе определен за Играч на мача.
ФК Валекс излъга с 4:3 МФК Тича. Петров се разписа два пъти, а по веднъж – Туриста и Богданов. За отстъпилия тим вкараха Танев, Дамянов и Вальо. №1 в срещата стана Кючуков.
АМФК Лудата Банда би също с 6:2 ФК Флотски Арсенал. Тук над всички бе Мишо, който се отчете с хеттрик, донесъл му приза за №1 в сблъсъка, два пъти вкара Петков, а веднъж – Найденов. За тима, който все още няма победа в шампионата отбелязаха Събков и МИРЧЕВ.

Win 1
Parkmart се утвърди на лидерската позиция след успех със 7:5 срещу Атлетик Провадия. Ахмед и Димитров блеснаха с по един хеттрик, а веднъж вкара Давидов. За провадийци отбелязаха Йорзанов (2), Радича, Кателиев и Венков.
МФК Волов постигна четвърта победа, надигравайки със 7:1 МФК Пекарни Чочо. Пет попадения заби Димитров, който бе избран за MVP, а по веднъж точни бяха Дочков и Димитров. PETELA успя да отсрами „пекарите“.
The Unity би с 4:2 Вино и Мезе. Асад се разписа два пъти и бе определен за Играч на мача, а по веднъж това сториха Пенев и Николов. Точни за „любителите на масата“ бяха Симеонов и Вълев.
Бандата на Града се справи с 4:2 срещу Дебелият балет. Георгиев реализира два пъти и стана №1 в срещата, а останалите попадения вкараха Колев и Георгиев. За опонента вкара Десо.
Лудогорец-Доброплодно най-после постигна победа в Win 1, надигравайки с 4:3 Спейс Тийм. Николов, Даскалов и Димитров записаха имената си сред реализаторите за „орлите“, а за съперника това направиха KIKO и Легендата. Калинката от символичните домакини стана MVP на двубоя.
АФК Албион победи за втори път поред, този път iGaming със 7:6. Добата изригна с хеттрик, Иванов заби две попадения, едно добави Янков, а Кръстев порази собствената си мрежа. Той вкара два пъти и за своя тим, а останалите бяха дело на ГЕНАТА, Атанасов, Георгиев и Вълчев.

Win 2
АМФК Лудата Банда взе три точки и в шестата си среща от Win 2 след успех с 5:3 над Локдаун. Попаденията за успеха бяха дело на Цецо, Ненов (№1 в срещата), Димов, Ицо и Недев. За „заключените“ хеттрик заби DJ Damian Valchev.
МФК Монтана 2 надделя с 6:2 над МФК Импакт Варна. Yonchev 9 вкара два гола, а по един добавиха Бончев, Конов, Желязков и Смирнов. Веселинов и Йорданов реализираха за съперника.
След пет поредни поражения УВСК ВВМУ постигна първа победа, разгромявайки със 7:0 Castalia. Цели шест пъти се разписа Гичев, което му донесе приза за MVP, а веднъж това стори Даната.
Шато Вапцаров би с 6:4 Park the bus. Гочев, Ванко (Играч на мача) и Пацо отбелязаха по два гола за победителите, а за загубилия тим отбелязаха Гого (2), Енев и Димитров.
Red Partners разби с 8:1 МЕТРО Варна. По два пъти точни бяха Андонов и Колето, а по веднъж – Кардашев, Малкия, Бирата и Момчилов. За опонента почетното попадение отбеляза Георгиев.
ФК Ария записа служебен успех с 6:0 срещу Розовите Мамби, като последните удариха длъжностно лице.

Win 3
WINBET Varna взе пети пореден успех в Win 3 след като би с 8:5 FC Lions. Шест попадения заби Калчев и стана Играч на мача, а по един добавиха Полихронов и Психопата. за „лъвовете“ отбелязаха Ганчев, Вълчев, Михайлов, Алекс и Димитров.
Няма Такъв Отбор излъга с 4:3 ФК Девня. Вулпе се разписа два пъти и стана MVP, а по един гол добавиха Иво и Пешо. За тима от Долината на химията реализираха Калетиеви.
ФК Филмари би с 5:1 ФК Патриот. Исмаил блесна с хеттрик и стана MVP, а по веднъж вкараха Великов и Велев, докато за съперника точен бе Колчев.
ФК Дружба надигра с 5:3 Digital United. Димов се отчете с хеттрик, заради което бе определен за №1 в двубоя, а по един гол добавиха Михайлов и Боята. За опонентите точтни бяха Wild (2) и Гастака.
WIN MODELS удари с 13:3 Therma Village. С цели седем гола изригна Onur, Simon и Maxim се отчетоха с хеттрик. За загубилия тим се разписаха Николов, Резвов и Секов.
Вълчи Дол и ФК Сокол направиха 4:4. Дидко (2), Маринов и Хрико вкараха за символичните домакини, а Дядката (2), калата и Кръстев – за опонента.
Red partners 2 би ФК Горното с 3:1.