Минимум четири отбора на ACTIV BEACH SOCCER CUP 2012

0

За трета поредна година на плажа в Аспарухово ще се проведе турнира ACTIV BEACH SOCCER CUP 2012. Организаторите от фирма Актив-К ООД в лицето на г-н Симеон Симов и г-жа Михаела Хараланова, продължават традицията да организират това престижно мероприятие в един от най-новите и атрактивни спортове.

Турнира ще се проведе от 10 август (петък) до 12 (неделя) август, на централния плаж в квартал Аспарухово, на единствения стационарен стадион за плажен футбол във Варна. Първите срещи ще се проведат в петъчния след обед, като организаторите са решили отново да влязат в историята със срещи на осветление, след като сториха това миналата година. Двубоите от надпреварата, ще бъдат ръководени от международни съдии по плажен футбол, а участие се очаква да вземат шампиона на страната и носител на купата отбор на Одесос Хидроремонт, както и тимовете на Варненски Момчета, Варна ВНЛ и Тича Долни Чифлик. Покани ще бъдат отправени и към другите участници в Държавния шампионат, а всеки който има желание да опита магията на плажния футбол и обича спорта и предизвикателствата, може да се запише за участие на телефони – 052/660722, 052/660 707.

Организаторите са осигурили водещ и DJ и гарантират страхотна атмосфера и много емоции, стилни награди за призьорите, много игри за публиката и демонстративен мач между представителите на медиите и сборен отбор на Актив.