Панайотов: Съжалявам, че подведох моите съотборници

28

Халфът на Черно море Васил Панайотов остана разочарован от изпуснатата победа срещу ЦСКА. Той сподели, че отборът е можело да спечели дори с 10 души на терена, като се извини и за пропуснатата дузпа.

„Мисля, че играхме добре. Отговорихме на агресията на ЦСКА. Можехме и с 10 човека да ги бием, но моят пропуск обърна мача. Това е футболът – аз изпуснах, след това червен картон. Искахме да задържим резултата, но не успяхме и съжалявам. Съжалявам, че подведох моя отбор, защото наистина играхме добре. Раздадохме се, искахме трите точки, но взехме само една“.

– – – – – – – – – – – – – – – –

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА ОТ ХОТЕЛ “ЕЛЕГАНС” ЗА СЕПТЕМВРИ

хотел варна промоция

– – – – – – – – – – – – – – – –

„Дузпата обърна мача. Аз, ако вкарамq мача ставаше друг. Аз изпускам, колко минути след това получаваме червен картон и с 10 човека се опитваме да задържим резултата. За съжаление не успяхме. Пак казвам – съжалявам, че подведох моите съотборници, защото днес заслужавахме победата“.

„Нашият отбор има доста големи качества. Две години сме заедно и се познаваме доста добре. Време е да покажем постоянство и да играем така във всеки мач както днес, за да печелим точки. Не само аз, всички имаме претенции да сме напред в класирането“.

„Не мога да коментирам Левски. Искам да дам максимума от себе си за Черно море, защото тук получавам подкрепа и се надявам в следващия мач да се реванширам и да вземем трите точки“, заяви Панайотов.