Панайотов: Основата на този успех е колективът. Искам победи над Лудогорец и ЦСКА

3

Един от стълбовете в тима на Черно море – Васил Панайотов, даде интервю пред Sportal.bg в Алания, където тече основната част от зимната подготовка на лидера в класирането. Полузащитникът на „моряците“ си пожела победи над Лудогорец и ЦСКА – София през пролетния дял в efbet Лига.

„Засега лагерът върви нормално, всички сме здрави и това е най-хубавото. Подготовката е по-тежък период за нас, но е важна, за да сме готови за предстоящите мачове. Всички знаем, че сега ще е много по-трудно, отколкото предходната година. Много по-трудно е да държиш това постоянство, което си показал. Ще дадем всичко от себе си.

Основата на този успех е колективът, който сме създали за тези години – всеки помага на другия. Битката ще е много трудна, както казах. Трябва да продължим нашето постоянство, целта пред нас е да играем в евротурнирите. Основният конкурент със сигурност е Лудогорец. Всички знаем какъв клуб е Лудогорец, но ще се опитаме да им дадем един сериозен отпор.

Миналата година си пожелах от мачовете с Лудогорец и ЦСКА шест точки, получихме четири. Сега си пожелавам абсолютно същото. Играем винаги за победа, няма значение срещу кой. Нашите фенове да не спират да мечтаят, а футболистите ще направим всичко възможно в края на сезона усмивката им да е по-широка и да са горди с Черно море“, сподели полузащитникът на отбора от Морската столица пред „Спортал“.