Оспорвани мачове в АМФЛ-Варна

18

Снимка: АМФЛ-Варна

Оспорвани мачове се получиха в изминалия кръг на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи през отминалтаа седмица:

Premier лига

Порто – Ди Ес спечели със 7:3 дербито с МФК Монтана от Premier лигата на АМФЛ-Варна.

АМФК Лудата Банда пък би с 2:1 ФК Валекс Бенита.

Fullmax излъга с 1:0 МФК Черно море и така го измести от четвъртото място в класирането.

Win1

The Unity би с 4:0 Дебелият балет в двубой от Win 1. Христов заби два гола, а по един добавиха Пенев и Асад, който бе избран за Играч на мача.

Спейс Тийм надигра с 6:3 Вино и Мезе. Букоев реализира две попадения и взе приза за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Събев, Даката, Легендата и Енчев (автогол). За съперника отбелязаха Димитров (2) и Симеонов.

АФК Албион надделя с 3:2 над Лудогорец-Доброплодно. Николов блесна с два гола и взе наградата за Играч на мача, а Добата добави един. За „орлите“ реализираха Узунов и Димитров.

Win 2

Red Partners разби с 8:1 Castalia в Win 2. С шест гола изригна Василев и напълно заслужено бе отличен с наградата за MVP, а по веднъж точни бяха Сашето и Момчилов. За загубилия тим реализира Колев.

„Червените“ постигнаха още една победа – с 6:1 над Park the bus. ГЕНАТА отбеляза две попадения и грабна приза за №1 в двубоя, а останалите бяха дело на Василев (2), Костадинов и Йончето. За съперника точен бе Велков.

Шато Вапцаров излъга ФК Ария с 1:0.

Win 3

WINBET Varna разби с 10:1 ФК Патриот в Win 3. Над всички бе Стайков, който бе избран за MVP, след като заби четири попадения. Останалите бяха дело на Психопата (4) и Андреев (2). За „патриотите“ вкара Батман.

ФК Филмари надделя над Therma Village с 4:3. Стоев заби хеттрик, което му донесе наградата за Играч на мача, а един гол добави Джошко. За „хотелиерите“ три отбеляза GAZZA.

Вълчи Дол би с 8:3 ФК Сокол. Кемал изригна с четири попадения и стана №1 в двубоя, а останалите вкараха Маринов (3) и Ники. За „соколите“ вкараха Налбандян (2) и Калата.