Обявиха името на новия помощник-треньор на Спартак. Трима идват на проби

311
Стефан Дончев

Стефан Дончев е новият помощник-треньор на Спартак, съобщи за „Петел” Диян Божилов.

„Димитър Пантев може да замине за чужбина и затова направих нов избор. Познавам Стефан и се надявам, че ще направим добър екип.,” уточни Божилов.

Утре в 17 часа на стадион „Спартак” той събира отбора за първа тренировка от лятната подготовка. Тя ще се проведе от 18 часа на терена в Аксаково. От вторник пак там тимът ще води занимания всеки преди обяд, а следобед ще работи с топка в Оброчище.

Както е известно, първите три нови попълнения на Спартак са централният защитник от Горна Оряховица Иван Пенев, халфът на Добруджа Николай Петров и нападателят на Ботев (Гълъбово) Рангел Абушев.

Пробен период от утре ще карат централният защитник Кристиян Арсовски и левият халф-бек Виктор Стоянов. Първият е играл през пролетта в Каварна, а Стоянов е юноша на клуба и през последните две години е ритал в Австрия. Във вторник на проби ще пристигне и 19-годишният бек на Лудогорец Николай Томов.

Междувременно, Спартак търси нов съперник за проверка на 29 юни, тъй като спарингът с Етър пропадна. Сред вариантите за мач на тази дата е Черноморец (Балчик).