Няколко повиквателни за „моряци“ в националните отбори при подрастващите

35

Снимка: Chernomorepfc.bg

Няколко повиквателни от детско-юношеската школа на Черно море получиха повиквателни за националните отбори при подрастващите. Трима футболисти са с повиквателни за националния отбор до 19 години за тренировъчен лагер от 7 до 9 март. Това са състезаващите за тима, воден от Мартин Христов Марин Петков и Берк Бейхан, както и Николай Златев, който от началото на пролетния дял от шампионата в efbet Лига е с мъжкия отбор на Черно море.

Ники Златев влезе като резерва срещу Лудогорец във Варна, като дори записа асистенция за попадението на “моряците” при загубата с 1:2. Той попадна в групата на тима на Илиан Илиев и за гостуването на Локо Сф, спечелено с 3:0.

Малко по-рано повиквателна за националния отбор до 17 години получи още един талант от школата на Черно море – Константин Грахльов. Той ще вземе участие в контролите на българския тим срещу Гърция на 2 и 4 март.

Нападателят на “моряците” Ивайло Димитров пък ще се присъедини към националите U15. Голмайсторът на Черно море в Елитната група до 15 години ще проведе тренировъчен лагер с тима, воден от Калоян Георгиев от 8 до 10 март. Ивайло Димитров е капитан на отбора на “моряците” с треньор Иван Николов.