Няколко обрата в мачовете от АМФЛ-Варна

6

През изминалата седмица се изиграха двубоите от четирите лиги на Аматьорската минифутболна лига-Варна. В тях се получиха няколко обрата с интересни резултати. Най-голямата изненада бе поражението на лидера в Win 1 Parkmart. Ето какво се случи в този кръг:

Premier лига
Порто-Ди Ес победи с 5:1 АМФК Лудата Банда в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Iniesta се разписа два пъти и стана Играч на мача, а по веднъж точни бяха Драго, Марков и Стефанов. За съперника реализира Петров.
МФК Балерини постигна 12-ия си успех, като надигра с 5:2 МФК Тича. Хеттрик заби Игнатовски, който стана Играч на мача, а два добави Симеонов. За съперника реализираха Старшината и Вальо.
МФК Монтана би с 4:2 Зеленина, въпреки че на полувремето изоставаше с 0:2. Кондов и Дакера дадоха аванс на „зелените“ през първата част, а след почивката определеният за №1 Камбата реализира два гола за тима от Северозапада, а по един добавиха Станчев и Адвоката.
Fullmax излъга с 3:2 ФК Валекс Бенита. Атанасов, Колца и Павлов реализираха за успеха, а Петров и Русков – за съперника. За MVP бе избран Симеонов от състава на победителите.
МФК Черно море пък регистрира служебна победа с 5:0 над ФК Флотски Арсенал.

Win 1
MFK TNT – ZARAFA нанесе втора загуба на Parkmart през сезона, след като го надигра с 3:2 в двубой от 16-ия кръг на Win 1, въпреки че изоставаше с 0:2 на полувремето. KIKO и Гергиев дадоха аванс на лидера в таблицата, а Русев, Иванов и КАСАБОВ донесоха трите точки на „динамитите“ след почивката. Именно авторът на победния гол стана Играч на мача.
The Unity не срещна проблеми срещу МФК Пекарни Чочо и го надигра с 4:0. Христов заби хеттрик и това му донесе наградата за Играч на мача, а един гол добави Асад.
Атлетик Провадия пък би със 7:5 Вино и Мезе. Дидо Николов направи поредния си силен мач, изригвайки с четири попадения, две добави Радича, а едно – Великов, докато съотборникът им Шабанов стана №1 в срещата. За „любителите на масата“ реализираха Вълев (3) и Цветков (2).
МФК Волов се справи с 4:1 с Дебелият балет. Два пъти точен бе Димитров, заради което бе избран за №1 в двубоя, а по веднъж – Василев и Принца. За „балетистите“ реализира Петров.
Лудогорец-Доброплодно надделя над iGaming с 6:2. По два пъти се разписаха Иванов (MVP) и Даскалов, а по едно попадение добавиха Жеков и Петков. За „геймърите“ отбелязаха Атанасов и Великов.
Спейс Тийм надигра с 2:1 Бандата на Града. Даката и Букоев се разписаха за успеха, а техният съотборник Вълчев бе определен за №1 в срещата. За съперника отбеляза Ташков.
АФК Албион би с 2:0 Eurotex Boys с попадения на Добата, който си тръгна с приза за MVP.

Win 2
МФК Монтана разби с 11:1 Розовите Мамби в Win 2. Над всички бе дългогодишният футболист на Спартак (Варна) Васко Боев, който изригна с пет попадения и стана Играч на мача. Четири добави Димитров, а две – Конов. За „змиите“ вкара Василев.
МФК Импакт Варна също бе убедителен – 9:1 над УВСК ВВМУ. Трима футоблисти забиха по два гола – Веселинов, който стана MVP, Деменьтьев и Христов, а по един добавиха Виков, Бахов и Данков. За „моряците“ вкара Императора.
ФК Ария надигра с 6:1 Локдаун.
Castalia се справи с Шато Вапцаров, побеждавайки с 6:4. Хеттрик заби Колев, който стана Играч на мача, два гола добави Матев, а Даскала порази собствената си мрежа. Гочев (2), Маринчо и Йорданов вкараха за загубилия отбор.
АМФК Лудата банда и Park the bus регистрираха служебни победи с по 5:0 съответно над МЕТРО (Варна) и Пластхим (Аксаково).

Win 3
В Win 3 ФК Филмари би със 7:6 ФК Патриот. С цели пет гола избухна Велев, който заслужено стана Играч на мача, а останалите бяха дело на Радев и Стоев. По два пъти за загубилия тим отбелязаха Журналиста и Ропанов, а по веднъж това сториха Колчев и Ямболския.
ФК Дружба разгроми с 11:0 ФК Сокол. Димов бе над всички, забивайки шест гола, а останалите бяха дело на Боята (3) и Стоянов (2).
ФК Девня надигра Няма Такъв Отбор с 4:2. Кателиев, Иванов, катера и Кателиев се разписаха за тима от Долината на химията, а за съперника точни бяха Павката и Тошко. Николай Кателиев бе определен за MVP.
ФК Горното и FC Lions направиха 4:4. Два гола вкара Ушоклопа, а по един – Томата и Ананаса. За „лъвовете“ реализираха Вълчев и Алекс. Носко от символичните домакини стана Играч на мача.