Нов резултатен кръг в АМФЛ-Варна

29

Вторият кръг на Аматьорската минифутболна лига-Варна отново предложи доста голове. През изминалата седмица се изиграха цели 24 срещи от турнира.
МФК Балерини записа втора победа в АМФЛ-Варна, надигравайки с 10:3 Весело село. Маринчев заби три гола за успеха, Загоров, Иванов и Монката добавиха по два, а Мишо Венков – един. За „веселяците“ се разписаха Николов (2) и Монката.
Десант „превзе“ Розовите мамби с 3:1. Попаденията за победителите реализираха PETELA (2) и Русев, а за съперника – Колев.
ФК Ария удари Пластхим (Аксаково) с 11:7. Пет гола заби Иванов, четири добави Колито, а РАДО и Енчев – по един. За аксаковци над всички бе Вангелов с пет, а по веднъж точни бяха Костадинов и господа.
iGaming победи с 8:0 Therma Village. С хеттрик блесна Любенов, а останалите попадения бяха дело на Атанасов, Бахов, Митев, Петров и Георгиев.
ФК Флотски Арсенал би с 10:4 Малките титани. Над всички с четири гола бе МИРЧЕВ, а Паци, Георгиев и Цачев добавиха по два. За опонента вкараха Георгиев, Борисов, Георгиев и Близнака.
Дебелият балет се справи с Eurotex Boys, надделявайки с 4:2. Василев, Ташев, Даракчи и Станев отбелязаха за опитния тим, а за загубилия тим – Малкия и Джибрата.
МФК Монтана победи с 6:2 Вино и Мезе в мач от втория кръг на АМФЛ-Варна, въпреки че изоставаше в началото с 0:2. Yonchev 9 и Вълев се разписаха по два пъти, а Пепи и Камбата – по веднъж. За „любителите на масата“ реализираха Боца и Тошев.
АМФК Лудата банда надигра убедително с 13:2 Devils. Над всички с четири попадения бе Петков, Абил реализира хеттрик, а Ицо, Мишо и Дичо добавиха по още две. За „дяволите“ отбелязаха Димитров и Борко.
Атлетик Провадия и УВСК ВВМУ направиха 5:5 като постоянно се гонеха в резултата. Хеттрик за провадийци заби Дидо Николов, а по един гол добавиха Йорданов и Венков. За „моряците“ по два пъти се разписаха МариоМатушев и Скалата, а веднъж това стори Костадинов.
Лудогорец Доброплодно удари Локдаун с 5:2. Данков (2), Стоянов, Петков и Димитров реализираха за „орлите“, а за съперника дежурните си две попадения заби DJ Damian Valchev.
Селесао (Варна) би ЦСКА Аксаково със 7:5. С четири гола изригна Крис, два добави Енвер, а един – Godzilla. За „армейците“ вкараха Николев (2), Герге, Марто и Илийката.
Fullmax надигра с 12:2 DevLabs. Имената си сред голмайсторите за победителите с по повече от едно попадение записаха Иванов, Димитров, Йовчев, Чолаков и Жилчук, а за съперника точен на два пъти бе Панчев.
МФК Тича удари Спейс Тийм с 8:5. Над всички с четири гола бе Маринчо, два пъти се разписа Старшината, а по веднъж – Йорданов и Чефо. За „космонавтите“ хеттрик отбеляза Ванко, а два пъти противниковата врата порази Букоев.
Искра се справи с МФК Импакт, надделявайки с 5:2. По две попадения забиха Илиев и Владимиров, а веднъж това стори ДАНЧО. За съперника реализираха Кико и Златев.
МФК Черно море излъга с 3:2 МФК Монтана 2, като победното попадение падна в предпоследната минута. Негов автор бе Чете, като преди това на два пъти се разписа Иванов. За тима от Северозапада поредните си голове вкараха Мечката и Калкана.
The Unity победи MFK TNT – ZARAFA с 8:3. Бен и Николов вкараха по две попадения за успеха, а Iniesta, Христов, Пенев и Асад – по едно. За „динамитите“ вкараха Методиев (2) и Нотев.
Локдаун 2 би трудно МЕТРО Варна с 6:5.
Castalia разгроми Атлетико Варна със 17:1. Андреев и Петров забиха по четири гола, Бързев се отчете с хеттрик, а по два пъти точни бяха Карагьозов, Весо и Терзиев. За съперника се разписа Борисов.
Валекс удари Ураган Невша с 16:2. Със седем попадения блесна Павката, шест добави Петров, Жорката реализира два пъти, а веднъж това стори Котов. ПАЧЕТО и Станков бяха точни за тима от Невша.
Зеленина би с 11:1 ФК Горното. Димитров и Ганьо вкараха по три пъти, Али – два, а Рекса, Ивака и Дяков – веднъж. За новаците се разписа Оееето.
Автомагистрали победи с 8:1 АМФК Лудата банда 2. Шюкрю се отчете с хеттрик, а имената си сред реализаторите записаха още Колев, Ахмед, Димитров, The Joker и Стефанов. За дубъла на „бандата“ вкара Петров.
Red Partners би с 5:1 FC DJIEN. Попаденията за успеха реализираха Колето (2), Малкия, Сашето и Кардашев, а за загубилия тим – Ранков.
Бандата на града се справи с Parkmart с 4:2. Милков (2), Нури и Станчев се разписаха за победителите, а Ахмед отбеляза два за съперника.
Арарат излъга с 3:2 Березка за втория си успех в надпреварата. „Руснаците“ поведоха 2:0 след точни удари на Полихронов и Ахчиев, но „арменците“ обърнаха с голове на Тахмисян, Монов и Хаджиев.