Нови победи за Grey goose и MFC Pulse във Втора лига. TNT бие служебно

26
Grey Goose

С победи започнаха новата 2019 г. отборите от Топ 4 на Втора лига от МФЛ-Варна.
Лидерът Grey goose не допусна изненада и надигра с 3:0 МФК Владислав в двубоя от 11-ия кръг на надпреварата. Точни за “сивите гъски” бяха Кристиян Събев в 26-ата, Тони Атанасов в 37-ата и Цанко Иванов в 38-ата мин. Това бе 10-а победа за водача в класирането, който има пет точки аванс пред втория TNT.

“Динамитите” в този кръг също победиха, но служебно с 5:0 FC INTERSTARS. За “звездите” това е второ неявяване в този шампионат, което поставя под сериозна въпросителна бъдещето им участие в турнирите на Минифутболна лига-Варна.
MFC Pulse се справи, макар и трудно, с МФК Хищници, надигравайки го с 2:1. Диан Найденов даде аванс на символичните гости, но третите в класирането стигнаха до пълен обрат. Те изравниха в 29-ата мин., а Наско Младенов в 30-ата им донесе трите точки, с които те вече имат 23.

Сони - М

Четвъртият в таблицата – Сони-М, също записа победа в този кръг. Тя бе минимална – с 1:0 над АФК Абсолют. Единственият гол в двубоя падна в 9-ата мин., когато точен бе Жечо Маринов, засякъл добър пас на Илиян Илиев.

В последната среща за вечерта АФК Албион би с 4:1 МФК Ботев 18. “Островитяните” дръпнаха с 2:0 до 26-ата мин., след точни удари на Антон Балев и Димитър Цонев. Минута след това Мартин Леонов върна един гол, но силите на “канарчетата” стигнаха само за толкова. До края на срещата Веселин Илиев и отново Димитър Цонев оформиха крайния резултат.

Втора лига, 11 кръг:
MFC Grey Goose – МФК Владислав 3:0
АФК Абсолют Варна – Сони – М 0:1
MFC Pulse – МФК Хищници 2:1
МФК TNT – FC INTERSTARS 5:0 (служебно)
АФК Албион – МФК Ботев 18 4:1