Нови победи за лидерите в лигите на АМФЛ-Варна

25

Premier лига
Порто-Ди Ес записа убедителна победа с 10:2 над The Unity в мач 10-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Коцето заби цели пет гола за успеха, четири добави Атанасов, а един – Иванов. За „единството“ се разписаха Пенев и Калудов.
Атлетик Провадия победи с 6:3 Интернационал, въпреки че изоставаше с 0:2. Хеттрик за успеха заби Николов, две попадения добави Овчаров, а едно – Кунчев. За провадийци се разписаха ВЛАД (2) и Дичев.

Лига 1
В Лига 1 Лудогорец Доброплодно тресна с 5:1 МФК Импакт Варна. Два пъти точен бе Цачков, а по веднъж – Панайотов, Стоянов и Петков. Почетното попадение за съперника реализира Димитров.
Валекс победи с 9:5 Устрем. Над всички бе Симеонов, който реализира четири попадения, Богданов добави две, а с по едно се отчетоха Кожухаров, Петров и Чакъров. За съперника четири заби Нико, а едно – Йорданов.
Арарат би с 5:2 МФК Пекарни Чочо, въпреки че на полувремето губеше с 0:2 след голове на Алексиев и Мустафов. През втората част по два пъти се разписаха Белолипетский и Тахмисян, а веднъж – Налбандян.

Лига 2
Флотски Арсенал се завърна на победния път в Лига 2, като в този кръг разби със 17:5 iGaming. С по цели пет гола блеснаха трима футболисти – Високия, Паци и Боев, а по веднъж се разписаха Михайлов и Петров. За съперника реализираха Петров (2), Митев, Велчев и Бахов.
Мачкай Гришо удари Devils с 9:3. С шест гола изригна Марков, а по веднъж противниковата врата поразиха Николов, Христов и Александров. За „дяволите“ точни бяха Димитров, Касабов и Митко.
Red Partners победи с 4:3 ФК Сборката-Варна. Горанов отбеляза два от головете за успеха, а Шефчето и Анани добавиха по един. За съперника се разписаха Желязков, Чете и Печиняков.
АФК Спартан нанесе пета поредна загуба на Динамо Варна, надигравайки го с 9:5. ФИЛИПОВ заби четири попадения, ГОЧЕВ добави два, а по един – Христов, Йончев и КИРЯКА. За загубилия тим реализираха Попов (2), Иванов, Фудулов и Тодоров.

Лига 3
Лидерът в Лига 3 АМФК Лудата банда победи с 6:4 Пластхим (Аксаково). Попаденията реализираха Ицо (2), Карагеоргиев, Цецо, Замера и Недев. За аксаковци точни бяха Коев (2), Вангелов и Костадинов.
Искра и Вино и мезе записаха резултатно равенство в Лига 3 – 6:6. Мехмедов се отчете с хеттрик за символичните домакини, а с по един гол се поздравиха атака, ДАНЧО и Юсуфов. За „любителите на масата“ три пъти се разписа Георгиев, два пъти Стойков, а веднъж – Узунов.
DevLabs записа служебен успех над Fratelli с 5:0.
Березка би Ураган (Невша) с 5:2. Ахчиев отбеляза два гола, а по един за „руснаците“ добавиха Великов, Коев и Секов. За Ураган точни бяха Близнака и Анкиша.

Лига 4
ФК Ретро музей би с 5:3 FC DJIEN в Лига 4. Имената си сред голмайсторите записаха Зики (2), Бирата, Godzilla и Тонито. За загубилия тим реализираха Велев, Христов и Ранков.
Бандата на града надигра с 6:4 Ария. С четири попадения блесна Ташков, а с по едно – Илиев и Колев.Автомагистрали би с 9:2 SeaBoyzFC в двубой от Лига 4. Четири пъти точен бе Торес, а останалите голове бяха дело на Жечев, Феномена, Гомес, Архитекта и Скобата. За „морските момчета“ се разписаха Пехливаноглу и Станков.
Ла Фурия-Варна би с 6:3 Vinica Tigers. По два пъти реализираха Милушев, Тончев и Христов. За загубилия тим точни бяха Илко, Лео и Алекс.
МЕТРО Варна записа втора поредна и общо трета победа, след като би с 9:8 Братчедите. С цели пет гола блесна Георгиев, а по два добавиха Тони и Красьо. За съперника по два пъти се разписаха Диянов, Ахмедов, Йорданов и Жицата.