Неделчо Матушев: Спартак ще играе за престиж срещу Левски

68

Треньорът на Спартак Неделчо Матушев обяви, че утре срещу Левски ще играят за престиж. Той разкри още, че ще направи и промени в състава. Както е известно, 1/16-финалната среща за Купата на България Спартак – Левски е в сряда от 16 часа в Балчик.

„Излизаме срещу един от силните отбори у нас, който се намира и в подем. Ние имаме други цели този сезон и ни предстои важен мач с Поморие в неделя, но срещу Левски ще играем за престиж. Тези, на които заложа, ще дадат максимума от себе си и ще искат да се представят на високо ниво, за да зарадват феновете, които ще ни подкрепят”, заяви за „Петел” Матушев.

В разгара на лятото: Изберете хотел “Елеганс” в центъра на Варна и бъдете близо до всички “горещи” точки

Запитан каква стратегия ще избере и планира ли промени в състава, Матушев каза: „Наясно сме, че не може да се надиграваме с Левски, така че тактиката ни ще е съобразена с качествата на ирачите на съперника и моментните ни възможности. Целта ни е да затрудним максимално Левски. Що се отнася до състава, да, ще има промени. Ще влязат свежи хора, а някои, на които им се събраха много мачове, ще получат почивка”.

Разбра се още, че Рангел Абушев стана за първи път татко. Неговата любима жена му е родила момченце. Нападателят в момента се възстановява след комоцио и ще се завърне на терена най-рано след паузата в първенство през октомври.