Националите по футзал изгубиха втория си мач от Армения във Варна

54

Снимка: Dsport

България инкасира втора загуба и във втората среща бараж срещу Армения и се прости възможността да намери място в основния кръг на квалификациите за Евро 2022 по футзал. Нашият тим отстъпи с 1-3, съобщава  Dsport.

И този мач се игра във Варна, като символичен домакин бяха арменците. Треньорът ни Благовест Марев не можеше да разчита на Павлин Кузов – Пистата, заради новия жълт картон, който получи в неделя. Вратарят ни Исмет Хаджиев направи отново изключително силен мач, което не е новина, но и това не помогна да се избегне загубата. Той спаси дузпа в 9-ата минута, отсъдена за игра с ръка на Юли Христов, който получи червен картон. В 10-ата минута арменците поведоха с гол на Давид Асланян, но 18 минути по-късно един от най-добре представилите се в нашия тим Владимир Бахъров иравни. Радостта за нашите трая само секунди, защото в ответната атака съперникът отново дръпна в резултата с гол на Саро Галстиян. Крайното 3-1 оформи Владимир Саносян в 32-ата минута.

Арменците вече са в груповата фаза на основния кръг в компанията на Грузия, Франция и Русия.

България: Исмет Хаджиев, Димитър Цветанов, Бойчо Марев, Веселин Геренски, Георги Карагеоргиев (Тодор Малинов, Ивелин Кузманов, Юлиан Христов, Мартин Стойков, Христо Костов, Алексей Степанов, Владимир Бахъров, Благовест Марев)

Армения: Барбоса, Галстиян, Машумиян, Келсон, Виктор (Бояркин, Узуниян, Манукян, Енрике, Саносян, Маргарян, Мелкониян, Асланян, Карапетян)