МФК Спартак прескочи групите в Шампионската лига за пета година поред

8

МФК Спартак прескочи предварителните групи в Шампионската лига по плажен футбол за пета година. Възпитаниците на Симеон Христов биха днес с 6:1 Остров Уайт и продължават в елиминационната фаза като трети отбор в своята група в Назаре, Португалия. Преди това те паднаха от гръцкия Наполи Патров с 4:5 и от израелския Фалфала с 3:6.

Днес българският тим имаше тотално превъзходство и освен шестте гола можеше да вкара още, но пропусна няколко добри положения пред противниковата врата. По два пъти в този мач се разписаха Станислав Джамбазов и румънеца Мариян Мачиука-Мачи, а по веднъж точни бяха Георги Димитров и молдовеца Андрей Негара.

По-късно тази вечер ще бъде теглен жребият, който ще определи следващия съперник на варненци в най-силната европейска клубна надпревара. Двубоят им от следващата фаза ще се играе утре.

Съставът на МФК Спартак: Станислав Иванов, Матеус Миранда, Паулиньо, Станислав Джамбазов, Павел Адамов, Георги Димитров, Калоян Цветков, Мариан Мачиука, Андрей Негара, Тодор Вълканов, Иван Мартинов