Монтана, ZARAFA, Gossip Bar, Дебелият балет и Бандата на града водят в лигите на АМФЛ-Варна

20
Premier лига
МФК Монтана удари с 3:1 срещу Интернационал и продължава да е на върха в Premier лигата на АМФЛ-Варна, като има по 10 точки заедно с Атлетик (Провадия). КРАСИ даде аванс на символичните гости, но тимът от Северозапада направи пълен обрат с две попадения на Мечката и едно на Вълев.
Бронзовият медалист МФК Балерини отстъпи с 4:5 на Атлетик (Провадия), въпреки че водеше с 3:1 и с 4:3. Головете за победителите бяха дело на Радича (2), Овчаров, Кателиев и Николов, а за Балерини се разписаха Загоров, Монев, Монката и Кадир.
След две поредни ремита шампионът Порто-Ди Ес се завърна на победния път. Възпитаниците на Атанас Стоянов обърнаха от 0:3 до 6:3. МФК Тича. Пецата отбеляза два гола, Коцето, Андонов и Атанасов добавиха по един, а Йорданов порази собствената си врата. Последният се разписа и за Тича, а останалите попадения бяха дело на Вальо и Станчев.
АМФК Лудата банда би с 3:2 Зеленина. Дидо, Стоянов и Мишо реализираха за тима на Антон Петков, а за съперника точни бяха Димитров и Ганьо.
The Unity постигна втория си успех в шампионата, надигравайки с 6:2 Fullmax. Iniesta се отчете с два гола, а по един добавиха Генков, Радомиров, Гошката и Цанев. Дяков и Вини Джоунс се разписаха за загубилия тим.
Лига 1
ZARAFA Team е с пълен актив от 12 точки в Лига 1, след като  излъга със 7:6 МФК Пекарни Чочо. Двамата футболисти с фамилия Иванов вкараха по два гола, Йорданов също заби две попадения, а Кирилов добави едно. Сред реализаторите за съперника се записаха Илиев, Костадинов и Ники.
Лудогорец Доброплодно би с 5:4 Спейс Тийм и също е с 12 точки. Хеттрик заби Димитров, а по един гол добавиха Стоянов и Пенчев. За съперника с три гола се отчете Букоев, а с един – Атанасов.
МФК Импакт постигна първа победа, надигравайки с 4:3 Castalia. Славчев и Иванов вкараха по два гола за успеха, а за загубилия тим точни бяха Коцето (2) и Веско.
Лига 2
В Лига 2 Gossip Bar излезе начело във временното класиране, след като би убедително с 6:1 Red Partners. С цели четири гола блесна Давидов, а по един добавиха Ахмед и GAZZA. За “червените” вкара Георгиев.
Devils удари с 10:5 АФК Спартан. Пет пъти се разписа Казаков, с хеттрик блесна Йорданов, а останалите две попадения бяха дело на Златев. За спартанци Лупи заби четири гола, а Кьосеуглу добави един.
iGaming надигра Las Bellas с 8:4. С по три гола за победата изригнаха Атанасов и Неделчев, а два добави Камберов. За съперника попаденията бяха дело на Добрев (2), Енчев и PETELA.
Лига 3
Три отбора са с по 9 точки след четвъртия кръг в Лига 3.
Лидер е Дебелият балет, който удари с 11:5 Искра. С шест гола изригна Василев, по един реализираха Петров, Ташев и Станев, а КАпсъз и Стоянов поразиха собствената си мрежа. За загубилия тим се разписаха Диди (2), КАпсъз и Еди, а Демирев вкара в своята врата.
Пластхим (Аксаково) излезе на второ място след победа с 5:4 над ВВМУ. Мачът бе доста оспорван и мина през обрати. По два гола за аксаковци вкараха Коев и Атанасов, а веднъж точен бе Помпата. За “моряците” отбелязаха Костадинов, Скалата, МариоМатушев и Туриста.
В друг изключително оспорван сблъсък АМФК Лудата банда излъга с 8:7 Вино и мезе. Възпитаниците на Антон Петков изоставаха на три пъти в резултата, но в крайна сметка се поздравиха с третия си успех в шампионата. Абил отбеляза хеттрик, Ицо и Замера добавиха по два, а Цецо реализира един. За “любителите на масата” точни бяха Георгиев (3), Лазаров (2) и Стойков (2).
Fratelli би с 10:3 Ураган (Невша). По два гола за успеха вкараха Мишо, Събев, Атанасов и Николов, а Василев и Димитров – по един. Урода се разписа два пъти за тима от Невша, а Мола добави един.
Лига 4
Бандата на града продължава да мачка всичко по пътя си в Лига 4 като в този четвърти кръг би с 9:0 FC DJIEN. Милков реализира четири попадения, Ташков и Гунев добавиха по две, а с едно се отчете Колев.
FC Ретро музей излъга с 4:3 Ла Фурия Варна и също е с пълен актив от 12 точки. Зики отбеляза хеттрик, а четвъртото попадение заби Радко. За Фурията се разписаха Христов, Милушев и Крис.
Автомагистрали разгроми с 14:2 Vinica Tigers. Шест попадения вкара Торес, Жечев и Архитекта се отчетоха с по две, а по веднъж точни бяха Стефанов, Шави, Бормечката и Скобата. За “тигрите на Виница” реализираха Илко и Алекс.
SeaBoyzFC постигна първи успех, надигравайки с 8:5 МЕТРО Варна. Пехливаноглу изригна с пет попадения, а останалите три отбеляза Павиана. За съперника и петте гола бяха дело на Петров.
Мрежите биха ФК Ария с 3:0. Маринов откри, резултатът бе удвоен с автогол на НЕЙКОВ, а крайното 3:0 оформи Митев.