Матушев откровен: Загубихме от Поморие, защото играхме слабо! Има още 23 мача

56

Треньорът на Спартак Неделчо Матушев заяви, че причината за загубата от Поморие с 0:2 е слабата им игра. Матушев обаче уточни, че нищо фатално не се е случило и се надява в събота срещу Локомотив (ГО) да поправят грешката.

————–

В разгара на лятото: Изберете хотел “Елеганс” в центъра на Варна и бъдете близо до всички “горещи” точки

—————

Ето какво каза за „Петел” Неделчо Матушев:

„Основната причина за загубата от Поморие е слабата ни игра. Допуснахме и елементарни голове от ъглов и удар и тъч. Бяхме тежки и уморени. Нямаше ги духът, желанието и борбеността от предните срещи, а и този път късметът не ни покри. Явно това не беше нашият ден и не се случиха нещата, като искахме.

Съдията също ни изнерви, за първи път си изпуснах нервите и получих жълт картон. Иначе на тежкия терен играта бе равностойна, но те бяха по-свежи.

Разбирам, че очакванията вече са големи към нас. Но аз гледам реално на нещата и никога не съм летял в облаците, защото зная какви са ни възможностите на този етап. Всяка открадната точка за нас до Нова година ще е от полза. В момента нямаме 20 играчи и равностойна пейка, за да сме конкурентноспособни винаги.

Нищо фатално не се е случило след загубата, нито трябва да правим трагедии. Продължаваме да тренираме, да отстраняваме слабостите в движение и да се подготвяме за следващия двубой, в който да поправим грешката.

Има още 23 мача, предстои да се разиграват много точки.”