Камп за млади футболни таланти с бивши треньори от Бундеслигата край Кранево

63

Спортен Комплекс „AquaLife“ Кранево Ви представя първaта по рода си Футболна школа за момчета и момичета от 7 до 14 годишна възраст с утвърдени бивши треньори от Бундеслигата. Тя ще се проведе в периода 9-и 13 септември на новопостроеното футболно игрище в Спортен Комплекс АquaLife.

“AquaLife” e комплекс за спорт и активен отдих на международно ниво. От 2011 година AquaLife е приел повече от 20 000 спортисти от различни страни. Инфраструктурата на комплекса разполага с всичко необходимо за провеждане на тренировъчни лагери и мероприятия.
Спортните обекти на комплекса имат международни сертификати и са предвидени за целогодишна експлоатация.

Предлага се 5-дневни пакети със или без настаняване. Ще има всекидневни занимания от 09:00 – 16:00 часа. Децата се ще са разделени на 5 групи по възрастов признак (една група до 12 деца). Към всяка група ще има прикрепен ръководител, който ще се грижи за децата 24 часа. Изхранване на децата (закуска, обяд и вечеря на блок маса) по меню съобразено с тренировъчният режим; и осигурена минерална вода; Всеки участник получава футболен екип от SALLER, който включва , тениска, панталонки, чорапи, топка и бутилка за вода. На всяко дете ще бъде направена медицинска застраховка за времето на школата. Ще има 24-часово медицинско обезпечаване. Предвидена е и анимационна програма през свободните от тренировки часове.

Подробности с цени можете да научите ТУК!