И във Варна може да се дарява кръв за откривателя на футболни таланти Бисер Бъчваров

153

Снимка: Фейсбук/Бисер Бъчваров

И във Варна може да се дарява кръв за Бисер Бъчваров. Това съобщава Гинка Христова във фейсбук профила си. Както е известно, вчера тя съобщи, че варненския треньор и откривател на футболни таланти Бъчваров е претърпял операция в София и се нуждае от кръвопреливане.

Ето какво пише днес Христова:

“Приятели,
Днес след разговор с центъра по кръводаряване във Варна, потвърдиха, че даряването на кръв за Бисер Бъчваров във Варна е възможно.
БЛАГОДАРИМ на вълната от съпричастност, която вдигнахте вчера ВИЕ, всички негови приятели от цялата страна и всички онези, които не го познават!   БЛАГОДАРИМ за добротата ВИ и съпричастността. Припомням за останалите:
Борим се за живота на Бисер Бъчваров, първият варненски треньор по футбол, изкарал стаж в европейския гранд Атлетико (Мадрид). Той  е тренирал таланти на Черно море, а през последните 24 години отглежда млади надежди в Общинския детски комплекс във Варна. В момента Biser Bachvarov се намира в реанимацията на болница “Света Екатерина” в София. Претърпя тежка операция и се нуждае от кръвопреливане. Независимо коя кръвна група. Условието е да сте здрави и да не приемате медикаменти.

Кръводаряванетотрябва да е в София, не може във Варна. Необходимо е да упоменете името Бисер Димитров Бъчваров и болница „Св. Екатерина“ – София.
Признателни сме на всички, които ще се отзоват!”IFrame