Иса: Не заслужавахме да паднем от Лудогорец и Ботев. Днес бе задължително да бием

1

Нападателят на Черно море Исмаил Иса стана Играч на мача срещу Септември, в който даде асистенцията за първия гол, а след това отбеляза втория.

„За нас този двубой беше задължителен, тъй като в последните три нямахме победа. Не заслужавахме да загубим предишните срещи, просто днес на всяка цена трябваше да вземем трите точки. Поздравявам моите съотборници и треньорския щаб, представихме се много добре и заслужавахме победата на 100 процента.

Всеки мач сме мотивирани, но мисля, че двубоите с Лудогорец и Ботев (Пловдив) не заслужавахме да ги загубим. И затова днес нямаше накъде. Трябваше да вземем трите точки и бяхме готови всички за това“, каза Иса.

„Като играя повече време се чувствам по-добре. Благодаря на старши терньора, че ми гласува доверие. Ще гледам да се представям по-добре. Всеки мач се чувствам по-добре“, категоричен бе той.

Иса коментира и част от срещата, в който бе заедно на терена с другия централен нападател – Атанас Илиев. „Това го решава треньорът, за нас не е проблем. Наско е страхотен футболист. За мен не е проблем – дали сме заедно, дали съм резерва. Важното е един от двамата или двамата да си вършим работата на терена и отборът да има повече победи. Това е важно за нас. Сега ни предстоят 2-3 седмици почивка. Ще се подготвим по най-добрия начин и ще гледаме да се представим по най-добрия начин на „Армията“ срещу ЦСКА за Купата“, завърши нападателят.