Илиев: Няма да бързаме за ляв бек. Ако не одобрим Базоло, ще търсим друг нападател

64

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си за контролата със Созопол след последния съдийски сигнал.

“Доволен съм от първото полувреме, през второто видяхте, че то не стана мач. Напълно излишно второ полувреме, в което единствено можеше да стане някоя контузия. През първото полувреме – да, имаше движение, като цяло добро първо полувреме. През второто тръгнахме да се доказваме с някакви други неща, много индивидуална игра, бавно вървеше топката, естествено и противникът се прибра. При 3:0 няма какво да правят.

Няма да коментираме за дошлия на проби Питоклес Базоло, шансовете му да остане със сигурност не са много големи. С търсенето на ляв бек, както виждате не сме стигнали доникъде, не бързаме да вземаме, защото от други години знаем – по-добре да не вземеш никого, отколкото да вземем някого и да не ни върши работа, особено ако е чужденец.

Виждате, че имаме и млади момчета при нас, макар че днес през второто полувреме, с някои от тях “ще си дърпаме ушите” в понеделник, защото не става по този начин да се представяме, не толкова като грешки – всеки може да греши, а като отношение вътре на терена. Противниците ни в контролите бяха такива, без да искам да обиждам никого, че не можахме да загубим някой мач или да завършим наравно.

Постоянно няколко човека имат някакви оплаквания, изпълнихме всичко в подготовката, но не бяха всички пълноценни през цялото време. Ако отпратим Базоло ще продължим да търсим нападател. Знаете, че при нас в България можеш да вземеш свободен агент дори и след затварянето на трансферния прозорец. Ще продължим да търсим.”