Илиев-младши: Щастлив съм, че вкарах в първия си мач като титуляр! Баща ми е пример за мен

135

Синът на Илиан Илиев – Илиан Илиев-младши, ще запомни със смесени чувства дебюта си като титуляр със зелено-бялата фланелка. Талантливият полузащитник се разписа при равенството 1:1 като домакин на Дунав (Русе) в първа среща от осмия кръг. За съжалание, баща и син не успяха да изпитат истинско удоволствие от попадението, тъй като тимът записа шести пореден мач без победа.

————-

Efbet дава 3х500 лева след всеки кръг у нас! Регистрирайте се за секунди тук, можете да залагате и без карта

————-

“Чувствам се щастлив, че вкарах, но отново не можахме да спечелим. Има разочарование, но трябва да вдигнем главите и да продължим напред. Мислех си и се надявах, че ще вкарам днес. Все един ден трябваше да стане. Доста емоционален момент за мен – гол в първия ми мач като титуляр”, заяви Илиев-младши и обяви защо се затича към баща си и го прегърна, след като се разписа.

“Баща ми каза да продължаваме така и да търсим втори гол. Той е пример за мен и е нормално да отида при него да празнувам”, сподели младокът и накрая коментира защо тимът така и не успява да запише успех вече толкова мачове поред: “Не ни покрива късметът. Сигурен съм, че с този колектив ще вдигнем главите и ще победим следващия мач. Надявам се да играя и да печелим”.