Илиев: Да не се залъгваме с резултатите от контролите. Нямаме сработеност, особено в защита (ВИДЕО)

219
Илиан Илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след края на мача с Дунав днес.

“Не бива да се залъгваме с резултатите. Миналата година, мисля, че бихме с 6:1 Поморие, а първият мач беше доста труден с Ботев (Враца). Така, че този мач няма да има нищо общо с първенството. Имаше желание. Дунав играха отворено, паднаха голове, но да не се залъгваме, че сме на 100 процента готови по една причина – че нямаме сработеност, особено в защита. Надявам се постепенно да се обиграва отбора, за да имаме повече спокойствие преди мачовете” каза Илиев.

————–

В разгара на лятото: Изберете хотел “Елеганс” в центъра на Варна и бъдете близо до всички “горещи” точки

—————

Запитан какви ще са целите пред тима, той отговори: “При нас най-важното е, че след другата неделя никой няма да си спомня какъв отбор сме имали през миналата година, кого сме победили, а че хората чакат пак да показваме добри резултати. Не са толкова важни какви задачи си поставяме, важно е колко по-бързо ще се сработи отборът в този си вид. Виждате, че имаме доста млади, нови хора. Голяма ни е групата и със сигурност ще трябва да я намалим. И най-важното е всяка една тренировка да я използваме, за да се сработваме, тъй като не е лесно да излезеш с почти нова защита срещу нелош отбор като Локомотив (Пловдив)”.

“Писаха, не знам от къде излезе, че чакаме на проби един холандски централен защитник и това е. С Абдалах Имамо ситуацията е малко комплицирана, това сега няма да го коментираме. Няма смисъл сега да коментираме неща, които още не са изяснени. Георги Божилов ще започне с нас подготовка, когато е готов. В случая още не е, има някакви усложнения в ахилеса, което не е добре и за нас, и за него. Треньорският щаб ще преценява кой ще е капитан на отбора. Със сигурност трябва да някой от по-опитните, но ако не играе всеки може да сложи лентата”, завърши специалистът.