Илиан Илиев: Успяхме да вкараме напрежение при тях, но доста късно

20

Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с 1:2 от Лудогорец. Той е на мнение, че е видял позитиви в срещата, а отборът му е успял да вкара напрежение в съперника доста късно.

„Видяхме, че Лудогорец наказват почти всяка грешка. Първото полувреме беше равностойно, не успяхме да им създадем неприятности. Знаем, че са от отборите, които не обичат да защитават много. За съжаление при първото недоглеждане ни вкараха гол. Ако голът беше паднал по-рано… Може би по-рано трябваше да направим промени в атака. Имаше позитиви в този мач. Успяхме да вкараме напрежение при тях, но доста късно”, започна наставникът.

„Не мисля, че създадохме много острота. Четиримата в атака искаха топката на крак. С излизането на трима от четиримата ни атакуващи хора, загубихме малко от скоростта си. Трябва да преболедуваме това. Вилела не е играл на тази позиция, не беше първа опция. Не успяхме да ги притесним още повече”.

„Прибегнахме до Ники Златев, който е младо момче. Има бързина. Ще търсим хора, които да заместят напусналите в процеса на работа”, завърши Илиев.