Илиан Илиев: Това бе един от най-добрите ни мачове като игра, но Станислав Тодорв реши, че днес не е нашия ден

15

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе много недоволен от съдийските решения в мача с „Ботев“ (Пд), загубен с 1:2 в 22-ия кръг на efbet лига. Той разкритикува съдията, който отговаряше за ВАР, а относно представянето на тима си, той заяви, че това е бил един от най-добрите мачове у дома, пиш „Гонг“.

„Като игра мисля, че това беше един от най-добрите ни мачове у дома, с изключение на първите 10-15 минути. Създадохме достатъчно ситуации, за да решим мача, но както видяхте и Станислав Тодорв, който беше на ВАР така беше решил, че днес не е нашия ден“, сподели той.

„Като агресия, скъсяване на дистанция, нали и търпение да създаваш положения почти нямам претенции. Има и такива мачове, в които топката след 2:1 не искаше да влезе. Най-съжалявам, че доста хора дойдоха да ни подкрепят, за съжаление не успяхме да изравним“, допълни Илиев.

„Факт е вече резултата. Станислав Тодоров е близък с едни отбори, които са в шестицата и се борим с тях и със сигурност повлия. В България директивата е като бъде отсъдена дузпа, ВАР да я потвърди. На нас за втори път ни се случва да ни отменят дузпа. Но ние тия неща ги знаем, като си помислиш, че може да се пребориш за нещо идва един такъв мач и се получава това което се получи. И с продължението имаше проблеми. В продължението всяка минута създавахме чисто положение, вратаря лежи 2-3 минути, а се свири на минутата, хващам се за 3-4 минути, но в тази ситуация те бяха важни“, коментира наставникът на „моряците“.

„С това поведение на ВАР на Станислав Тодоров – да“, отговори Илиан Илиев на въпрос дали някой пречи на Черно море да постигне целите си.