Илиан Илиев тества испанец в спаринга срещу Дунав

3

Черно море завърши 0:0 с Дунав Русе в първата си за деня контрола. Мачът се игра на стадион „Младост“ във Варна, като „моряците“ имаха своите положения за гол, но не успяха да ги реализират. В спаринга Илиан Илиев тества нов футболист. Това е испанецът Дани Мартин. Роденият през 1997 година играч е ляв бек и игра до 84-ата минута на срещата. Наставникът на Черно море пусна в игра и петима юноши от дублиращия тим.

В 22-рата минута Александър Веселински центрира от корнер, като сложи топката на главата на Атанас Илиев, който от близо обаче не можа да нанесе добър удар.

В 30-ата минута Атанас Илиев получи топката в половината на тима от Русе, напредна и стреля силно с левия крак, но топката премина над вратата.

В 36-ата минута Луис Пахама засече с глава центриране от фланга, но далеч от вратата на Християн Славков.

В 58-ата минута Атанас Илиев изведе Пабло Гарсия на добра позиция, който от малаък ъгъл стреля, но покрай страничната греда. В 62-рата минута Алекса Фернандес отправи плътен удар от около дъгата на наказателното поле, ала топката премина много близо до страничната греда.

В 67-ата минута Луис Пахама от Дунав отправи страхотен удар, като топката отиваше в горния десен ъгъл на Християн Славков, който обаче много атрактино се разпъна и изби.

В 69-ата минута Кристо Яначков и Велислав Василев замениха Атанас Илиев и Алекс Фернандес. В 76-ата минута Александър Веселински отправи страхотен удар от около дъгата на наказателното поле, но вратарят на Дунав изби.

В 78-ата минута Велислав Василев центрира от фланга, където резервата Кристо Яначков с глава нацели напречната греда.

В 84-ата минута Денислав Стойчев, Мартин Банев, Толга Мюрвет и Борис Стойков замениха Християн Славков, Мишаел Алвес, Мартин Милушев и Дани Мартин.

Стартов състав на Черно море: Християн Славков, Цветомир Панов, Влатко Дробаров, Пламен Аршев, Дани Мартин, Пабло Гарсия, Алекс Фернандес, Александър Веселински, Мишаел Алвес, Мартин Милушев, Атанас Илиев.