Илиан Илиев: Теоретично имаме шансове за първата шестица. Ще играем до края

39

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много доволен от победата на своя тим над Ботев Пловдив с 2:1. Специалистът бе категоричен, че спечелените три точки са много важни за отбора му, който продължава да гони основната си цел – класиране в Топ 6 в efbet Лига.

“Доволни сме от победата. Това бяха важни три точки. Осъществихме повечето неща, които бяхме замислили. Не за първи път имаме ситуациии, при които можем да затворим мача, но не го правим. Към края успяхме да задържаме топката и да вземем важни три точки”.

“Не мисля, че Ботев ни отстъпване, особено в агресията. Те са много опасни при статичните положения. Изиграхме мъдро мача. Надявам се да се възстановим за следващия двубой, пак ни чака дълго пътуване и тежка среща”.

“Всички, които играха в този мач, а и в предния, си свършиха работата. Понякога няма как да сме на 100%. Доволни сме от всички футболисти. Не сме толкова атрактивен отбор, но сме много стриктни в защита, това е добре. Файсел Касми почувства болки и се наложи да бъде заменен.”

“Теоретично имаме шансове за първата шестица. Ще отидем във Враца, за да търсим трите точки. Ще играем до края”, каза Илиев.