Илиан Илиев разкри защо за Черно море не е добре, че ЦСКА смени треньора

191

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от показаното от своя тим срещу Поморие.

“Като за последна контрола беше нормално. Нямаше много настроение, играха по цял мач в сряда, така че има и малко умора. Ще гледаме да се освежим и най-вече обстановка за мача с ЦСКА-София и повече настроение да вкараме в играта.

Направихме пълноценна подготовка. Вижда се, че почти не допускаме ситуации пред нашата врата, което е добре. Трябва още да изчистим играта си в средата на терена, за да не стават такива непредвидени грешки, защото, с уважение към Поморие, по-качествени състезатели могат да ги използват. Трябва да вкараме повече настроение в играта, защото владеем ли топката ние играем малко по-сковано”, каза Илиев.

Той коментира и треньорската смяна в ЦСКА-София. “За нас със сигурност не беше добре моментът ЦСКА-София сега да сменят треньора. Ние знаем, че Любо Пенев вкарва малко повече настроение, ако е нямало, но ако е имало проблеми за една седмица трудно могат да се разрешат. Ние трябва да гледаме нашето си представяне. Трябва да продължим да играем умно, тъй като големите отбори имат хора, които с една-две ситуации могат да решат мача”, заяви треньорът на “моряците”.

Със съдействието на ХОТЕЛ “ЕЛЕГАНС” в центъра на Варна