Илиан Илиев: Радостен съм, че спечелихме. Сега чакаме другите резултати

35

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази адмирациите си към играчите си, след като за 12 дни са изиграли 4 мача и са пропътували 1600 км след победата на Ботев Враца с 1:0 в последния кръг на редовния сезон на efbet Лига.

“Влязохме по-добре в мача, имаше моменти, в които можехме да открием резултата. След 20-ата минута Ботев Враца изравниха играта. Получи се нервен мач, както очаквахме. Затрудниха ни с дългите топки и центриранията. Второто полувреме пак по същия начин влязохме добре. Тези положения, които пропуснахме, срещу нас някой трудно ги пропуска. Упражниха повече натиск след попадението, но се радвам, че спечелихме, имаха опасни ситуации. Сега чакаме другите резултати.

Никой не казва за грешния пас нищо. Точно в момента, в който трябва да дадеш на 5 метра, я даваш грешно. Вместо да развием атаката винаги нещо не ни достигаше. За футболистите мога да кажа само адмирации. За 12 дни 4 мача, това са 1600 км от предния петък. Винаги сме били максималисти. Искаме всяка ситуация да я завършим, но не става така и най-големите не могат да го направят.

Някой път едното е за другото. Да, четири мача без допуснат гол, но сме вкарали два. Може би донякъде имаме солидност в защитата, но куца и атрактивният футбол. В ситуации като тази по-правилно беше да търсим успеха”, сподели Илиев след срещата, съобщава Dsport.