Илиан Илиев: На полувремето излезе друг съдия. Играхме добре, но не бяхме концентрирани в началото на двете части

9

Снимка: Chernomorepfc.bg

Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че тимът му е играл много добре, макар отборът от Варна да загуби с 2:3 от Лудогорец.

„Да, вярно е, че се раздадоха играчите, но липсваше концентрация в началните минути на двете части. Лудогорец има много бързи играчи и ние им дадохме възможност. Прибрахме ги на контраатака, след което първото полувреме след техния гол в първите 10 минути, създадохме доста ситуации, от които трябваше да вкараме. Добре е, че се върнахме в мача. Лудогорец не спира и използва всяка една грешка. Срещу тях трябваше да сме на максимална концентрация и допуснахме втори гол. След изравнителния ни гол предимството се върна при тях. Съжаляваме, че не вкарахме, но преди мача говорихме, че се изправяме срещу силен отбор, но трябва да опитаме да ги победим. Дано извлечем поуките“, започна Илиев.

„Играхме добре с топката срещу отбор, който го прави това. Първото полувреме се получи двуостър мач, имахме ситуации. Втората част, ако погледнем игровото време, накъса се играта. Спря ни съдията 2-3 контри. На полувремето излезе друг съдия. Винаги отборът, който води, е по-добре да не играе. Като игрово време, второто нямаше и половината. Може би заради това нямаше ситуации пред нас“, завърши Илиан Илиев.