Илиан Илиев: Ключово беше това, че отбелязахме, но не допуснахме

30

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе много доволен от новите три точки, които тимът му завоюва.

„Ключово беше това, че отбелязахме, но не допуснахме. Заслуга има и нашият вратар. Славия държаха доста топката, бековете ни вдигаха доста високо. Оставиха ни доста пространства. Имахме шансове за контра и можеше и по-рано да затворим. Труден успех срещу труден съперник. Три точки взехме при положение, че държаха топката доста повече на нас терен. Виждам това като крачка напред“, започна наставникът пред камерата на „Диема“.

„За Дюлгеров – има треньор на вратарите. Познавам Иван от малък. И тримата ни вратари са добри. Страхотен колектив са, който и да играе – подкрепата от другите я има“.

„За тоя мач и предния като разбор мога да кажа, че им дадохме да държат високо в последната третина. Имаме забележки, не към новите, а като цяло към отбора“.

„Направихме промяна със Сердюк, тя даде резултат, но той е далеч от състоянието, в което трябва да е. Оттук нататък трябва да надгражда. Имаме и Мади, който е назад с подготовката. Ако сме по-бързи при скъсяването на дистанция, ще сме по-опасни и напред. Така можем да създадем проблеми на много отбори“, завърши Илиев.