Илиан Илиев: Доволен съм от себераздаването, но футболно можем повече

50

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира важността на трите точки, които отборът му си заслужи след победата с 2:0 над Арда в мач от 7-мия кръг от efbet Лига. Илиев заяви, че е доволен от себераздаването на играчите, но според него футболно те могат да покажат повече.

– – – – – – – – – – – – – – – –

ПРОМОЦИОНАЛНА ОФЕРТА ОТ ХОТЕЛ “ЕЛЕГАНС” ЗА СЕПТЕМВРИ

хотел варна промоция

– – – – – – – – – – – – – – – –

“Предвид това как се развиваше първенството, програмата, която имаме и резултатите, естествено, че за нас са много важни трите точки. Поздравление за играчите, че изиграха срещатата така, както искахме – да има повече битка, себераздаване. Не се получи красив мач, но е важното, че взехме три точки”, заяви старши треньорът, цитиран от Dsport.

—————-
За рестарта на футбола ни: Efbet дава 200 лв бонус за нов абонат! Регистрирайте се за секунди тук. Не Ви трябва карта, за да залагате

—————-

“Откъм футбол не бяхме близко до това, което имаме като изисквания и в този мач футболните достойнства не бяха добри. Ако погледнем от друга гледна точка – от едно първенство влязохме в друго и това предното имахме в атака Мартин Минчев, Родриго, Иса и Патрик средата на терена. Сега ги нямаше тях, влязоха в игра други млади момчета, от които сме доволни от себераздаването. Футболно и те знаят, че могат повече. Така че, нека ми покажат един отбор в България, който ще успее четиримата си най-силни играчи да ги замени за толкова кратко време и да обиграе други. Надявам се тези три точки да ни дадат малко повече спокойствие в следващите мачове”.

“Надявам се в следващите мачове Черно море да изглежда по-добре. Това, което се получи днес бе плод на напрежението. Всеки се интересува от резултатите. В този мач, ако имахме спокойствието, можеше да увеличим преднината си”, завърши Илиан Илиев.