Илиан Илиев: Добре че ни вкараха два гола, че да се осъзнаем

66

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че първото полувреме в двубоя срещу Етър, завършил 2:2, е било като контрола. Илиев не остана доволен и от началния час на срещата – 18:30 ч.

—————-
За рестарта на футбола ни: Efbet дава 200 лв бонус за нов абонат! Регистрирайте се за секунди тук. Не Ви трябва карта, за да залагате

—————-

“Естествено, че когато не побеждаваме у дома или където и да е, сме недоволни. Първото полувреме си беше откровено като контрола, вкарахме малко случаен гол. Да играеш в 18:30ч. не е много приятно. Относно това, което се представя на хората. Лошото е, ако започнем да свикваме на това темпо за важните баражи. Ще е огромен проблем. Добре че ни вкараха два гола, че да се осъзнаем”, сподели Илиев след срещата.

—————-

Искате почивка на море? Хотел “Елеганс” Ви чака само на 300 метра от плажа във Варна с атрактивни промоции

—————-

Първото полувреме и за двата отбора беше тежко. Аз мисля, че за Исмаил Иса 11 гола са малко. Той пропусна 3 мача заради наказание, но за качествата му 11 гола са малко. Ние с тези 3-4 седмици подготовка сме малко със затворени очи. Другите отбори, които имат бази и няма нищо лошо не са спирали да тренират, виждаме, че са на по-добро ниво”, добави още треньорът на “моряците”.