Илиан Илиев бесен на съдийството и програмата

19

Треньорът на Черно море бе видимо разочарован след загубата с 1:2 от Левски на „Георги Аспарухов“. Той избухна срещу съдийството и гъстата програма.

“Аз съм доволен от играчите. Първото полувреме бяхме по-добри. Повеждането ни беше очаквано. Реакцията след нова не беше добра. Дадохме им да изравнят. Втората част се получи интересен мач. Ние дойдохме най-малкото с идеята да не загубим. Трябваше да сме по-прецизни в центъра. Да използваме нашите ситуации”, каза той, пише Dsport.

“Опасявахме от съдията. Третият отбор не беше на нивото на мача – съдийството. Няма фал за фала – двама човека в засада – този, който бие към вратата и този, който вкара гола. Ние бяхме по-добрия отбор”, заяви още Илиев.

“Отборът на Левски с помощта на главния съдия как 12 минути не се играе футбол. Това не е добро за отбора, който има резултат. След като вкараха втория гол, футбол не се играе. Ние така трябваше да направим и след предния мач. Естествено казваме, че може и повече. Казвам го съвсем нормално. От доста години съм във футбола. Ако са решили кой на кое място да е. Имаме три гостувания. Ако си седнал да правиш на маса на ядене и пиене може би ще ти дойде мисъл: “Абе тия от Варна трябва да дойдат два пъти до София, да тренират, да се възстановяват. Но всичко е отворено”, заяви още той.

“Ние сме си напред. Имаме си три мача. Трябва да се приберем към 5-6 часа и в други ден да пътуваме за Пловдив. Не е нормално да пътуваме 3000 километра. Получихме и тежки удари. Наказания имаме. Кадрово ще имаме трудности”, завърши Илиев.