Илиан Илиев: Берое се подсили с добри чужденци, ще е тежко. Излизаме да гоним място в шестицата

85

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от показаното на терена от неговите футболисти в днешния мач с Етър.

“Да Ви кажа честно, получиха се доста добри неща, а и времето и теренът предразполагаха да се играе добър футбол. Надявам се единствено да са здрави футболистите, тъй като имаше някои болежки след мача сега, за да се подготвим максимално добре следващата седмица за мача с Берое, който ще е решаващ. Те се подсилиха с доста добри чужденци през зимата. Труден мач ще е на чужд терен, но отиваме да играем, за да влезем в шестицата”, каза той пред медиите след спаринга.

“Това, за което се опасявахме, че тази кратка подготовка и пандемията ще ни повлияят, е най-вече неизвестността от тази ситуация. В момента сме добре, но това не означава, че ще продължим така след месец и половина-два. За това е тази неизвестност, в която ни постави тази ситуация. Така че на този етап мисля, че са добре футболистите и физически за ситуацията, в която сме. Надявам се да задържим повече време и да вдигаме още”, завърши Илиев.