Илиан Илиев: Единствено съжалявам, че не решихме мача по-рано, защото имахме доста ситуации

2

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си за представянето и победата им с 1:0 над Ботев (Пловдив). Специалистът уточни, че Алекс Фернандес, който се провини с поведението си в предишния кръг, се е извинил на него и отбора.

“Доволен съм, тъй като взехме мач срещу отбор, който след смяната на треньора показва грамотен футбол. И с Лудогорец играха, и с ЦСКА независимо, че загубиха. Имат достатъчно добри изпълнители. Радвам се, че нашите футболисти го разбраха. Единствено съжалявам, че не решихме мача по-рано, защото имахме доста ситуации. Ограничихме ги почти докрая с изключение на последните 3-4 минути. Физически бяхме добре. На Пабло му се отрази ритъма, защото 6 месеца не е играл.

Наско за мен, с това присъствие в наказателното поле, може да вкара повече голове. Пропусна 6-7 месеца в предишня си отбор и трябва да наваксва. С качествата, които притежава, може повече.

Алекс се извини, но ние му казахме едно нещо – да осъзнае какво е направил и да си промени отношението. Иначе няма смисъл от извинението.

Рекордите е добре да се подобряват, но всичко, което правим, го дължим на футболистите. Най-важното нещо е, че имаме отборен дух”, каза Илиан Илиев, цитиран от sportal.bg.