Играч заби 14 гола в мач от АМФЛ-Варна

42
През миналата седмица се изиграха поредните интересни и оспорвани мачове в турнирите на АМФЛ-Варна. В един от тях футболист заби цели 14 гола за своя тим.
Premier лига
Порто-Ди Ес спечели с 13:1 срещу Атлетик Провадия в мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Джамбазов и Атанасов блеснаха с по четири гола, Роналдо се отчете с два, а по един добавиха Стефанов, Пецата и Коцето. За съперника реализира Кунчев.
МФК Монтана надигра Зеленина с 5:3. Четири попадения заби Вълев, а един – Мечката. За загубилия тим отбелязаха Дяков (2) и Али.
Fullmax и МФК Тича регистрираха сужебни победи съответно над Интернационал и Атлетик Провадия.
Лига 1
Лудогорец Доброплодно надигра със 7:1 Валекс в Лига 1. Цачков бе над всички, отбелязвайки хеттрик, а останалите голове вкараха Димитров, Радев, Данков и Петков, докато за съперника точен бе Андреев.
ZARAFA Team удари Спейс Тийм с 12:2. Добрев и Йорданов се отчетоха с хеттрик, а по два пъти противниковата врата поразиха Нотев, Бончев и Методиев. За “космонавтите” две попадения отбеляза Букоев.
МФК Монтана тресна с 8:4 МФК Пекарни Чочо. С четири гола блесна Мехмедов, по един добавиха Yonchev 9, Галенцето и Ценето, а собствената си врата прониза Петров. За “пекарите” четири пъти името си сред реализаторите записа Димитров.
Арарат би с 6:4 МФК Импакт Варна. Тахмисян заби хеттрик, Диремсзян вкара два пъти, а Меракян – веднъж. Златев, Николаев, Русиновски и Динев станаха автори на попаденията за Импакт.
Лига 2
Флотски Арсенал и Red Partners си вкараха общо 30 гола за крайното 22:8 в двубой от Лига 2. Цели 14 от тях вкара Паци, четири добави Боев, а останалите бяха дело на Жеков, Иванов, Високия и Анани (автогол). За “червените” хеттрик реализираха Мустафов и Малкия, а по един гол добавиха Анани и Панев.
Devils надделя над Тангра (Варна) с 8:4. Пет пъти точен бе Йорданов, а три пъти – Златев. За “боговете” се разписаха Николов, Пенчев, Монката и Георгиев.
ФК Мачкай Гришо и iGaming завършиха 4:4. Точни за феновете на Григор Димитров бяха Асад (2), Мицов и Христов, а за съперника – Йорданов, Бахов, Великов и Велчев.
Сборката регистрира служебна победа с 5:0 над Динамо Варна.
Лига 3
ВВМУ се поздрави с четвърти пореден успех, след като надигра с 4:2 DevLabs в Лига 3. Даната се отчете с две попадения за “моряците”, а по едно добавиха Туриста и МариоМатушев. Стоянчо и Енев отбелязаха за загубилия тим.
Вино и Мезе победи с 9:3 Пластхим (Аксаково) в мач от Лига 3 на АМФЛ-Варна. С четири гола блесна Георгиев, хеттрик наниза Боца, а по веднъж точни бяха Димитров и Енчев. За съперника реализираха Атанасов (2) и Коев.
Дебелият балет регистрира служебна победа с 5:0 над Ураган.
Лига 4
Автомагистрали би с 6:2 Бандата на града в отложен мач от 17-ия кръг на Лига 4. Торес бе над всички с хеттрик за своите, а останалите голове реализираха Шюкрю (2) и Жечев. Станчев и Милков вкараха за “бандитите”.
ФК Ария би с 5:3 Мрежите. Наско и Енчев отбелязаха попаденията за успеха, а за съперника всички бяха дело на Люцканов.
Вино и Мезе победи с 9:3 Пластхим (Аксаково) в мач от Лига 3 на АМФЛ-Варна. С четири гола блесна Георгиев, хеттрик наниза Боца, а по веднъж точни бяха Димитров и Енчев. За съперника реализираха Атанасов (2) и Коев.
Ретро музей надигра с 9:5 МЕТРО Варна. По три попадения вкараха Godzilla, Крис и Бухала, а за съперника се разписаха Петров (2), Тони, Георгиев и Джомаков.