Заслужена радост за Спартак! Отборът получи Купата и златните медали (СНИМКИ)

314

Футболистите и треньорският щаб на Спартак получиха златните си медали и Купата за първото място в Трета лига – Североизточна група.

————

Хотел “Елеганс” в центъра на Варна – уникално място за бизнес пътуване или семейна почивка на най-достъпните цени

————

Това стана на специална церемония минути преди началото на мача от предпоследния кръг с Хитрино на стадион “Локомотив”. Варненци получиха отличията си лично от вицепрезидента на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев, който бе дошъл на стадиона с дъщеричката си. Освен него медали връчиха и президентът на Зоналния съвет към БФС Георги Мирчев и неговият заместник Пламен Хаджийски.

Играчите на Хитрино направиха шпалир на спартаклии, които излязоха под бурните ръкопляскания на съперника и публиката. След това един по един те получаваха отличията си като бяха привиквани по постове.

Точно след като и треньорите Енгибар Енгибаров и Георги Арнаудов бяха окичени с медали, водещият Иван Чешмеджиев от “Тутурутка” призова капитана на отбора Боян Илиев да получи голямата купа за първото място.

В следващите няколко минути на пистата и трибуните на “Локомотив” настана истинска еуфория като футболистите споделяха радостта от спечеленото отличие със своите верни привърженици.

Накрая играчите хвърлиха няколко пъти във въздуха треньора Енгибар Енгибаров, а виковете на феновете в негова подкрепа предизвикаха сълзи в очите му.

С играчите празнува и бившият треньор в школата на клуба Димитър Видинлиев, който преди няколко месеца навърши 90 години.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!